Garantievoorwaarden

Index:

 

 Reparatie of retour

Ben je toch niet tevreden of is je product defect? Dat is vervelend en daar gaan we wat aan doen. Ga hiervoor naar reparatie of retour

 


 

Garantievormen

 

Standaard Garantie

Op al onze producten wordt standaard garantie verleend. De garantieduur wordt weergegeven bij de specificaties het artikel en kan per merk of type artikel verschillend zijn. Op je artikel wordt altijd standaard garantie verleend. Bij standaard garantie bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van een artikel bij een defect. Wij zijn verantwoordelijk voor het herstel van het defecte artikel.

Garantie Plus

Wil jij niet verantwoordelijk zijn voor de afstand tussen jezelf en Betersport, sluit dan de Garantie Plus af. Mocht er onverhoopt een defect aan je fitnessapparaat, dan zorgt betersport voor het ophalen en wordt je fitnessapparaat na reparatie weer terug gebracht. 

Voorwaarden Garantie Plus
De Garantie Plus is van toepassing wanneer, na controle door ons, blijkt dat het defect niet veroorzaakt is door eigen foutieve montage of onjuist gebruik. Net als bij andere verzekeringen kun je de Garantie Plus alleen afsluiten tijdens het bestellen van het artikel. Je dient uw artikel in de originele verpakking (indien mogelijk) klaar te zetten voor transport. Indien een andere verpakking gebruikt wordt, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele transportschade.

 

Garantie via Powerfull

Heb je Garantie Plus niet afgesloten en wil je achteraf toch nog je garantie uitbreiden? Dan biedt het servicebedrijf Powerfull je nog een laatste mogelijkheid om “Garantie aan huis” af te sluiten. Voor de mogelijkheden ga naar: Powerfull

 


 

Informatie bij transportschade

Betersport zal te allen tijde verantwoordelijk blijven voor transportschade. Om ons in de gelegenheid te stellen om een dergelijke schade te verhalen op de vervoerder vragen wij u het volgende: Bewaar daarom altijd de originele verpakking. De betreffende distributiepartner zal op een later tijdstip het beschadigde artikel, inclusief originele verpakking, controleren om een claim toe te kennen. Vervoer een beschadigd artikel nooit naar een ander adres.

 


Annuleringskosten

Wij berekenen geen annuleringskosten wanneer je je bestelling voor de verzenddatum van uw artikel(en) annuleert.

 


Algemene voorwaarden

Op alle door ons aangeboden artikelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Om misverstanden te voorkomen wijzen wij u erop deze voor een aankoop te lezen. Onze algemene voorwaarden zijn behalve op deze website ook gepubliceerd bij de Kamer van Koophandel te Roermond. 

 


Keurmerk & Geschil

Betersport heeft het officiële Stichting Webshop Keurmerk. Betersport is getest op klachtafhandeling, algemene voorwaarden, opvolging van de wetgeving en de Stichting Webshop Keurmerk gedragregels. Bekijk hier het certificaat.


Betersport is ook aangesloten bij een geschillencommissie; www.geschilonline.nl. Wanneer Betersport en de klant er onverhoopt samen niet uit komen kunt je een klacht aan een onpartijdige commissie voorleggen. De uitslag hiervan is altijd bindend. Daarnaast heb je altijd het recht een eventuele zaak bij de rechtbank voor te laten komen. Een eventuele rechtszitting kan plaats vinden door de consument gekozen woonplaats.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die je kan vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.

 


 

Privacy Policy

Betersport respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Je hebt het recht om je gegevens in te zien en deze aan te laten passen. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om het winkelen op onze website zo aantrekkelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Wij zullen je persoonlijke gegevens nooit ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om je persoonlijke informatie te beschermen. Lees de volledige Privacy Verklaring

 

Home