Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Wat zeggen onze klanten

Voornaam:  Michel
Achternaam: 
Plaats:  Oisterwijk
Vorige week de Focus Senator loopband besteld. Twee dagen later keurig netjes afgeleverd door de leverancier. Apparaat wordt nagenoeg vrijwel gebruiksklaar afgeleverd. Ben zeer tevreden over deze loopband. Heel veel mogelijkheden en simpel in gebruik. Complimenten aan Betersport!
Voornaam:  m
Achternaam:  Horstman
Plaats:  Zwolle
Vandaag contact opgenomen met de klantenservice omdat ik een bout in een onderdeel van mijn nieuwe crosstrainer te strak had aangedraaid. Ik kreeg hem niet meer los, terwijl er nog iets tussen had gemoeten. Ik vroeg of ik het onderdeel waar het om ging los kon bijbestellen (was namelijk onbruikbaar geworden). Binnen een paar uur kreeg ik een reactie terug: Ze sturen me kosteloos het onderdeel vandaag nog toe! Heel erg aardig en klantvriendelijk!!
Voornaam:  Marleen
Achternaam:  d'Hont
Plaats:  Zandvoort
Gisteren veel overleg gehad met de medewerkers van beter sport. Super klantvriendelijk en erg veel kennis van zaken. Vandaag wordt mijn bestelde apparaat geleverd en dan binnen 5 dagen in huis opgebouwd, omdat ik hier zelf niet handig in ben. Ze weten waar ze over praten en gaven mij directe feedback en tips. Tot nu toe erg tevreden over het contact.
Voornaam:  Ramon
Achternaam: 
Plaats: 
Januari j.l. heb ik een hometrainer Fit Bike Ride 3 gekocht bij Betersport. Ik ben hier op de dag van vandaag erg blij mee. Laatst had ik een klein mankementje aan de Fit Bike. Betersport gebeld en kreeg een snelle en professionele hulp. Omdat het bijna sluitingstijd was heeft Betersport mij dezelfde avond nog het nieuwe onderdeel toegestuurd. De volgende dag kon ik weer lekker doortrainen. Dit noem ik nou super service !!
Voornaam:  agnes
Achternaam: 
Plaats: 
Ik heb de fitbike race3 aangeschaft. De aflevering was op de afgesproken tijd en super netjes. Er zat alleen een beschadiging op de fiets. Dit is uitstekend opgepakt door Betersport. Er werd niet moeilijk over gedaan en werd direct verholpen. Binnen 3 dagen was het geregeld. Zeer te spreken over Betersport en een echte aanrader!
Voornaam:  René
Achternaam: 
Plaats: 
In 2013 de loopband iTrack 45 gekocht. Na verhuizing bleek de safety-key van de loopband kwijt. Op de website een nieuwe besteld en 2 uur later had ik al een reactie (Koos) dat het geen garantie meer was maar het onderdeel kosteloos toegezonden zou worden. Een dag later lag de key al in de bus. Hulde voor zoveel service. Maak je niet veel mee want meestal zijn veel ondernemers na garantie blind en doof voor service. Dus voor fitness op naar BeterSport !!!
Voornaam:  Peet
Achternaam: 
Plaats: 
In februari 2015 hebben wij een Focus Fitness Homegym gekocht, waarvan wij nu, in juni 2016 opeens een (klein) onderdeel van misten. Na telefonisch contact met de klantenservice werd ons aangeraden digitaal een aanvraag te doen voor het ontbrekende (kwijt geraakte) onderdeel. Een dag later al werd dit onderdeel geheel gratis bezorgd. Top service van Betersport.
Voornaam:  Rony
Achternaam:  Timmers
Plaats:  Overpelt
Zeer snelle levering. Dinsdagavond 20.00 uur besteld, woensdag om 13.30 uur geleverd. Ongelofelijk. Nadien nogmaals contact opgenomen met Betersport. Perfect geholpen. Steeds vriendelijk en behulpzaam personeel. Proficiat Betersport. Doe zo verder!
Voornaam:  Gunther
Achternaam:  Opdecam
Plaats:  Zottegem, Belgie
Zeer vriendelijke medewerker (Joep) aan de lijn gehad en zeer hulpvaardig en super kennis van zaken. Over de leveringstijd echter ontgoocheld: pas na 2 dagen (ipv gebruikelijk na 1 dag) geleverd door een fout van de koerierdienst (hier kan betersport echter niets aan doen). Hierdoor een extra dag verlof genomen om toch thuis te zijn wat toch te vermijden was. Toestel heel gemakkelijk monteerbaar, duidelijke handleiding en super tevreden met de kwaliteit van mijn aankoop jet 9 iplus loopband. :-)
Voornaam:  jan
Achternaam:  riedstra
Plaats:  groningen
sávonds besteld de volgende morgen geleverd.ongelooflijk snel.ik heb de hometrainer nodig voor revalidatie naar een knie operatie. teverden over het produkt en het bedrijf
  • Schrijf in gastenboek      karakters over.

    * Verplichte velden