• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

 • Klantenservice Wij helpen je graag!

 • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Voorwaarden Productreviews

We horen graag wat jij vindt van het product dat je bij ons hebt gekocht. Op die manier help jij andere toekomstig klanten met het maken van de juiste keuze.

Wanneer je een review op onze website plaatst, ga je akkoord met een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden en meestgestelde vragen over reviews zullen we hieronder bespreken.


Wat gebeurt er met mijn review?

 • Betersport kan jouw review plaatsen op andere websites die eigendom zijn van Betersport BV, namelijk: Betersport.nl, Betersport.be, Focusfitness.nl, Senzsports.nl
 • Het is mogelijk dat jouw review door Betersport wordt vertaald zodat deze op de Franse website Bonsports.fr geplaatst kan worden.
 • Betersport mag de tekst van jouw review gebruiken voor publiciteitsdoeleinden, bijvoorbeeld op social media of in reclamecampagnes. Jouw naam en persoonlijke gegevens zullen hierbij niet gedeeld worden.

Hoe kan ik een review schrijven?

Je kunt een productreview schrijven door het product dat je graag wilt reviewen op te zoeken op onze website. Bij de reviews vind je een knop 'Voeg review toe'. Vervolgens verschijnt er een venster waarin je jouw mening over de prijs en de kwaliteit van het product kunt geven in sterren en er is ruimte voor een omschrijving.


Aan welke regels moet mijn review voldoen?

 • Bij het schrijven van een review dien je een geldig bestelnummer in te vullen. Het bestelnummer vind je op jouw bestelbevestiging en op de factuur van je bestelling. Hiermee kunnen wij controleren of je daadwerkelijk het product bij ons hebt aangekocht. We plaatsen alleen reviews van geverifieerde klanten.
 • Een productreview dient over (de werking van) het product te gaan. Reviews over de levering, levertijd, bezorgdienst, verpakking, de webshop, contact met de klantenservice, etc. kunnen geplaatst worden bij externe reviewkanalen.
 • We willen in een review graag terugzien waarom jij een product juist wel of niet goed vindt. Hiermee help je een ander met zijn of haar keuze. Een review met alleen een omschrijving als ‘goed’ of ‘slecht’ vinden wij geen goede onderbouwing.
 • Controleer of je een review schrijft bij het juiste product.
 • Het gebruik van scheldwoorden, grof taalgebruik, racistische, discriminerende, beledigende of hatelijke taal is niet toegestaan in een review.
 • Het is niet toegestaan een review te plaatsen die ten onrechte de reputatie van Betersport kan beschadigen (smaad of laster).
 • Privé-informatie, zoals namen, telefoonnummers of e-mailadressen, van zowel jezelf als onze medewerkers is en blijft privé.
 • Het is niet mogelijk om meerdere reviews over hetzelfde product te schrijven.

Het is aan Betersport om te beslissen of je review voldoet aan de hierboven beschreven voorwaarden. Hierover in discussie gaan is niet mogelijk.


Waarom is mijn productreview niet zichtbaar?

Wij controleren reviews handmatig. We kijken daarbij of diegene die een review geschreven heeft ook iets bij ons heeft besteld en of de review voldoet aan de daarvoor gestelde regels. Daarom kan het enkele werkdagen duren voordat jouw review zichtbaar is op de website.


Zijn productreviews op de websites van Betersport betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van reviews vinden wij erg belangrijk. Wij willen onze klanten eerlijke en relevante reviews tonen die zijn gebaseerd op gebruikerservaringen van klanten. Daarom controleren wij alle reviews handmatig.


Waarom zou ik een review schrijven?

Veel mensen vinden het prettig om de mening van anderen te lezen voordat ze overgaan op een aankoop. Wellicht lees je zelf ook regelmatig reviews over een product dat je overweegt te kopen. Door je mening te geven over een product dat je bij Betersport hebt gekocht, help jij mensen die overwegen dit product aan te schaffen.


Kan ik mijn review aanpassen of verwijderen?

Wil je de review aanpassen of verwijderen, dan kun je hiervoor een e-mail sturen naar klantenservice@betersport.nl. Helaas kun je dit niet zelf doen.


Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens zijn alleen zichtbaar voor Betersport en zullen niet openbaar worden gemaakt. Deze persoonlijke gegevens gebruiken wij om te controleren of je daadwerkelijk een aankoop bij ons hebt gedaan.