• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

 • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

 • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Meewerk Stage - Online Marketing

Volg jij een HBO opleiding, ben je rond februari op zoek naar een meewerkstage en wil jij meewerken aan de doorontwikkeling van het snelst groeiende bedrijf in Fitnessapparatuur? Reageer dan vandaag nog!

 

Meewerk stage Sales & Marketing

 

Meewerk Stage - Online Marketing

Heb jij zin om stage te lopen in een groeiende markt, heb jij affiniteit met online marketing en sport en zie jij het als een uitdaging om de nummer 1 positie in google te veroveren? Dan is Betersport op zoek naar jou!

 

In 10 jaar tijd is Betersport uitgegroeid tot één van de grootste fitnessaanbieders van de Benelux. Wij ontwerpen een complete lijn eigen fitnessapparatuur die varieert van loopbanden tot complete Homegyms. Om verder te groeien staat Betersport dit jaar voor de grote uitdaging om een derde en gloednieuwe webshop te openen.

 

Wil jij meewerken aan het succesvol opzetten van de nieuwe webshop, grote bergen data analyseren, winstgevende campagnes opzetten, bestaande campagnes optimaliseren en het opzetten van samenwerkingen met pagina’s waar wij als Betersport perfect zouden passen? Grijp dan nu je kans en ga voor deze uitdagende stageplaats!

 

Een kijkje in jouw BeterSport dag:

Nadat je bent opgestart met een kop verse koffie check je de social media kanalen of er iets is waar je direct op kunt inspelen. Verzin een leuke tweet of facebookpost en knal deze direct online! Toevallig een leuke website tegengekomen die een interessante partner kan zijn? Leg dan direct contact om te kijken of er een nieuwe samenwerking te smeden is!

 

Ondertussen schiet die leuke grap waar je gisteren dubbel om lag je weer te binnen, natuurlijk deel je deze direct met ons!

 

Je ontwikkelt een plan voor een optimale vindbaarheid van de nieuwe website door het in kaart brengen van de juiste zoekwoorden. Vervolgens zorg je samen met onze content creators en onze online marketeer dat deze zoekwoorden binnen de site optimaal worden ingezet. Op basis van deze zoekwoorden zet je een linkbuildingstrategie op en maak je een plan om Adwords campagne op te zetten voor deze webshop. Daarnaast ga je opzoek naar affiliates die goed aansluiten bij deze producten.

 

Is het ondertussen tijd voor pauze? Een potje tafelvoetbal in de kantine kan dan natuurlijk niet ontbreken. Winnen hier is de snelste manier om het respect van je collega's te krijgen!

 

Naast je stage opdracht voer je ook diverse (online marketing) werkzaamheden uit voor onze huidige twee webshops. Denk hierbij aan het optimaliseren van huidige Adwords campagnes. Het schrijven van nieuwe landingspagina's en natuurlijk krijg je alle vrijheid om een leuke nieuwe blog te schrijven.

 

Is het tussendoor ineens druk in de showroom en staat de telefoon rood gloeiend? Jij ruikt je kans en pakt de telefoon op en gaat direct voor een verkoop. Bij ons ontwikkel je niet alleen je marketing skills maar werk je ook nog je salesvaardigheden bij!

 

Is het vrijdag? Dan sluiten wij om 17:00 en drinken we het eerste biertje/wijntje/frisje om het weekend te vieren!

Om het plaatje helemaal compleet te maken krijg je ook nog eens een prima stage vergoeding van ons!

 

Wil jij onderdeel worden van het BeterSport team? Stuur dan je (unieke) motivatie en CV naar Joep van de Ven (joep@betersport.nl)

 

Wij zoeken iemand die:

 • Studeert op het HBO (opleiding voorbeelden Commerciële Economie, Communicatie)
 • Oog voor detail heeft
 • Binnen ons gezellige team past
 • Zelfstandig is
 • Goed is in (online) vrienden maken
 • Kennis heeft van het Office pakket, vooral kennis van Excel is een pré
 • Passie voor online marketing heeft
  • Waarbij kennis van Magento, Google Adwords & Analytics een pré is

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.