• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

 • Klantenservice Wij helpen je graag!

 • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

 1. Merk: Senz Sports
Type Sportvoeding
 1. Sportsupplement (12)
 2. Eiwitshake (5)
Gebruik van de sportvoeding
 1. Voor het sporten (12)
 2. Na het sporten (17)
THT-korting
 1. Ja (2)
Prijs
 1. € 0,00 tot € 9,99 (7)
 2. € 10,00 tot € 24,99 (8)
 3. € 25,00 tot € 49,99 (2)
Merk
 1. Senz Sports (17)
 2. NAMEDSPORT (32)
 3. Eurosport Nutrition (11)
 4. SiS (15)
Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company
Filters
 1. Merk: Senz Sports
Type Sportvoeding
 1. Sportsupplement (12)
 2. Eiwitshake (5)
Gebruik van de sportvoeding
 1. Voor het sporten (12)
 2. Na het sporten (17)
THT-korting
 1. Ja (2)
Prijs
 1. € 0,00 tot € 9,99 (7)
 2. € 10,00 tot € 24,99 (8)
 3. € 25,00 tot € 49,99 (2)
Merk
 1. Senz Sports (17)
 2. NAMEDSPORT (32)
 3. Eurosport Nutrition (11)
 4. SiS (15)
Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company

Senz Sports Sportvoeding

Senz Sports Sportvoeding staat voor hoogwaardige en eerlijke sportvoeding en zuivere ingrediënten. In het assortiment van Senz Sports sportvoeding vind je verschillende soorten eiwitshakes en sportsupplementen voor uiteenlopende trainingsdoelen: van krachtopbouw tot afvallen.

Klik hier voor de volledige beschrijving
Beschrijving

Senz Sports Sportvoeding staat voor hoogwaardige en eerlijke sportvoeding en zuivere ingrediënten. In het assortiment van Senz Sports sportvoeding vind je verschillende soorten eiwitshakes en sportsupplementen voor uiteenlopende trainingsdoelen: van krachtopbouw tot afvallen.

Voor wie is sportvoeding bedoeld?

Sporters die dagelijks bezig zijn met hun lichaam en intensief sporten, hebben belang bij goede voeding. De juiste voeding in de vorm van voedingssupplementen of sportvoeding is aan te raden aan intensieve sporters, maar ook aan mensen die fit en gezond willen leven. Sportvoeding is er in allerlei soorten. Zo is er sportvoeding die zorgt voor meer energie, betere prestaties, meer spiermassa of sneller herstel van spieren. Welke voeding je nodig hebt, hangt af van de doelen die je wilt realiseren. Betersport biedt een breed assortiment sportvoeding.


Welke soorten sportvoeding zijn er?

Er zijn verschillende soorten sportvoeding. De meest bekende voedingssupplementen zijn: eiwitten, creatine, sportdranken, energyshots en -repen, BCAA's en sportsupplementen.


Eiwitten

Whey eiwit of wei eiwit is in de sportwereld met afstand de meest gebruikte eiwitbron. Dit komt namelijk door de zeer snelle en volledige opname door het lichaam en de gemakkelijke verteerbaarheid. Eiwitten zijn belangrijk om het spierherstel te bevorderen. Wanneer je aan het sporten bent, ontstaan er hele kleine scheurtjes in je spieren. Deze scheurtjes zijn helemaal niet erg, je lichaam herstelt ze en doet daar ook nog een schepje bovenop. Dit proces zorgt ervoor dat je spieren sterker en groter worden. Hoe sneller dit proces verloopt, des te meer profijt je hebt van jouw training. De juiste hoeveelheid eiwitten zorgen ervoor dat dit proces op een goede manier verloopt. In ons sportvoeding assortiment vind je onder andere eiwitshakes en proteïnerepen. Voordat je besluit eiwit-supplementen te kopen, moet je goed uitbalanceren hoeveel gram eiwit je per dag consumeert en hoeveel je extra nodig hebt door middel van supplementen, want eiwitten komen namelijk ook voor in natuurlijke voeding zoals melk, vlees, kaas en eieren. Om hierachter te komen is het aan te raden contact op te nemen met een voedingsspecialist.


Lees ook: Wat is de beste tijd om een eiwitshake te nemen?.


Creatine

Voordat je overgaat tot het kopen van creatine is het goed om te weten wat de functie van creatine in het lichaam is. Creatine speelt een rol in de vorming van energie die nodig is voor alle fysieke handelingen. Creatine is een lichaamseigen stof, welke als supplement kan worden ingenomen. Als je extra creatine inneemt in de vorm van supplementen, kun je een aantal seconden toevoegen aan het trainen in deze zogenoemde fosfaatpoel. Het voordeel hiervan is dat de spieren minder snel verzuren, waardoor jouw sportprestatie aanzienlijk verhoogd kan worden. Voordat je besluit creatine-supplementen te kopen, moet je goed uitbalanceren hoe jouw lichaam hierop reageert en hoe lang je deze mag innemen. Om hierachter te komen is het aan te raden contact op te nemen met een voedingsspecialist.

De bestverkochte creatine uit ons assortiment van sportvoeding is de 100% creatine van Namedsport.


Sportdrank

Sportdrank is een dorstlessende drank met een hoog gehalte aan suikers. Sportdrank is ontwikkeld om sporters tijdens en na de inspanning te helpen om verloren vocht en energie zo snel mogelijk aan te vullen. Tijdens duursporten wordt sportdrank vaak gebruikt tijdens de training of wedstrijd om het lichaam met suikers te voorzien van nieuwe energie.

Bekijk hier » alle sportdranken


Energyrepen, -gels en -shots

Energierepen, -gels en -shots zijn er om voorafgaand of tijdens de training of wedstrijd in te nemen. Deze typen sportvoeding zorgen direct voor energie zodat je je prestaties kunt verlengen. Energierepen bestaan voornamelijk uit koolhydraten, aangevuld met bijvoorbeeld vitaminen en kunnen bij voorkeur gebruikt worden voorafgaand aan een training of (langdurige) inspanning. Energiegels of sportgels en energy shots zijn voornamelijk bedoeld om in te nemen tijdens duursporten. Door de vloeibare substantie hoef je niet te kauwen en zal je lichaam dit sneller verteren en omzetten naar nieuwe energie. Daarnaast bestaan gels en shots over verschillende soorten koolhydraten die elk een andere opnameduur in het lichaam hebben. Hierdoor wordt je lichaam voor een langere periode voorzien van nieuwe energie.

Bekijk hier » alle energierepen energieshots en sportgels


BCAA’s

BCAA’s (Branched Chain Amino Acid) is een aminozuur dat direct in het bloed opgenomen wordt. Zodra deze in het bloed is opgenomen, wordt het direct door de spieren gebruikt. BCAA’s beschikken ruwweg over 70% van jouw lichaamsbehoefte aan stikstof. Zonder voldoende BCAA’s in je lichaam, worden de huidige BCAA’s uit je spiervoorraad gebruikt. Dit zorgt er in dat geval juist voor dat spieren afgebroken worden. Wanneer je af gaat vallen, zorg dan dat je voldoende BCAA’s in je spieren hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je spiermassa niet als eerste wordt afgebroken maar jouw vetmassa. Voordat je besluit BCAA’s te kopen is het aan te raden om met een voedingsspecialist te overleggen welke hoeveelheden nodig zijn en hoeveel van deze aminozuren je in dient te nemen.

De bestverkochte BCA:A's uit ons assortiment zijn BCAA Advanced en BCAA 4:1:1.


Sportsupplementen

De meest bekende sportsupplementen zijn BCAA's en creatine, welke hierboven al besproken. Daarnaast bestaan er diverse sportsupplementen die specifiek gericht zijn op een trainingsdoel, bijvoorbeeld afvallen, vetverbranden of juist bodybuilding. Daarnaast zijn er algemene voedingssupplementen ter aanvulling op een normaal en gezond dieet, zoals de Namedsport Omega Double plus tabletten.


Wat zijn de voordelen van het gebruik van sportvoeding?

Er zitten zowel voordelen als nadelen aan het gebruik van sportvoeding. Dit is uiteraard afhankelijk van hetgeen dat je gebruikt, waarvoor je dit gebruikt en de hoeveelheid. In deze alinea benoemen we kort de voordelen. De nadelen lees je in het volgende stuk.

 • Wanneer je wil aankomen en in de zogenoemde “bulk-fase” zit, is het met voedingssupplementen of sportvoeding gemakkelijker om aan jouw gewenste calorieën per dag te komen. Het is namelijk lastig zo veel calorieën enkel uit voeding te halen
 • Snellere spieropbouw door middel van eiwitten, creatine en proteïnebars
 • Snelle vetverbranding en het verminderen van het hongergevoel door middel van fat-burners
 • Meer energie door zowel creatine als sportdrank, energierepen, -gels en -shots
 • Vermindering van de afbraak van spiermassa door BCAA’s.

Zitten er nadelen aan het gebruik van sportvoeding?

Naast de voordelen van het gebruik van sportvoeding, zijn er ook nadelen aanwezig. Het is uiteraard per individu afhankelijk wat de voor- en nadelen zijn:

 • Ieder persoon reageert anders op cafeïne in zowel fat-burners als in pre-workouts
 • Te veel eiwitten kunnen er juist voor zorgen dat je aankomt in vetmassa
 • Energy shots, energierepen en sportdranken zitten boordevol (snelle) koolhydraten voor snelle opname in het lichaam en directe energie. Wanneer je deze energie niet gebruikt of nodig hebt kan dit leiden tot gewichtstoename.
 • Gewenning van voedingssupplementen kan leiden tot het immuun worden van de natuurlijke voedingsstoffen.

Populaire merken: SiS Sportvoeding | Eurosport Nutrition | Namedsport Sportvoeding | Senz Sports sportvoeding


Sportvoeding kopen?

Welke sportvoeding je het beste kunt kopen, hangt dus af van jouw trainingsdoel en je huidige voedingspatroon. Je kunt het beste contact opnemen met een voedingsspecialist om deze vraag te beantwoorden. Heb je nog vragen over de voedingssupplementen en sportvoeding binnen het assortiment van Betersport.nl? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dit kan via de chatfunctie rechtsonder in beeld, via e-mail (verkoop@betersport.nl) of bel +31 (0)77 - 321 10 75. Zij kunnen jou helpen bij het uitzoeken van het meest geschikte product!

Filteren
5.0 (12 reviews)
 

Voor 19:00 besteld morgen in huis

Inhoud: 750 gram | Smaak: Vanille
  5.0 (12 reviews)
   

  Voor 19:00 besteld morgen in huis

  Inhoud: 8 x 30 gram | Diverse smaken

   Voor 19:00 besteld morgen in huis

   Type: Afslankpakket Vrouw | Merk: Senz Sports

    Voor 19:00 besteld morgen in huis

    Type: Afslankpakket Man | Merk: Senz Sports

     Voor 19:00 besteld morgen in huis

     Type: Supplement | Merk: Senz Sports

      Voor 19:00 besteld morgen in huis

      Type: Supplement | Merk: Senz Sports
       5.0 (12 reviews)
        

       Voor 19:00 besteld morgen in huis

       Inhoud: 750 gram | Smaak: Chocolade
        5.0 (12 reviews)
         

        Voor 19:00 besteld morgen in huis

        Inhoud: 750 gram | Smaak: Aardbei

         Voor 19:00 besteld morgen in huis

         Type: Supplement | Merk: Senz Sports

          Voor 19:00 besteld morgen in huis

          Type: Supplement | Merk: Senz Sports
           5.0 (12 reviews)
            

           Voor 19:00 besteld morgen in huis

           Inhoud: 750 gram | Smaak: Banaan

            Voor 19:00 besteld morgen in huis

            Type: Supplement | Merk: Senz Sports

             Voor 19:00 besteld morgen in huis

             Type: Supplement | Merk: Senz Sports

              Voor 19:00 besteld morgen in huis

              Type: Supplement | Merk: Senz Sports

               Voor 19:00 besteld morgen in huis

               Type: Supplement | Merk: Senz Sports

                Nog 3 op voorraad

                Type: Supplement | Merk: Senz Sports

                 Voor 19:00 besteld morgen in huis

                 Type: Supplement | Merk: Senz Sports

                  Senz Sports sport- en voedingssupplementen

                  Het assortiment van Senz Sports voedingssupplementen is zeer divers. Sportsupplementen of voedingssupplementen zijn er in zowel poedervorm als capsule- of tabletvorm.


                  Gezonder worden met sportsupplementen

                  De meest bekende en meest verkochte sportsupplementen zijn de Multivitamine Man en Multivitamine Vrouw. Deze multivitamine bevatten precies díe vitamine die speciaal zijn samengesteld voor het mannelijke en vrouwelijke lichaam en dragen onder andere bij aan een goede weerstand, sterke botten en spieren en meer energie. Specifiek op zoek naar één type vitamine? Senz Sports biedt ook Vitamine B12, Vitamine D3, Vitamine C1000 en Zink & Magnesium.


                  Afvallen met sportsupplementen

                  Wil je liever afvallen of vetverbranden, dan heb je Senz Sports Fatburner. Dit type sportsupplementen bevat zuivere ingrediënten die het verbranden van lichaamsvet bevorderen. Behalve het verbranden van lichaamsvet krijg je meer energie en vergroot het je stofwisseling.


                  Algemene voedingssupplementen

                  Senz Sports Omega 3 is te gebruiken door alle sporters die serieus bezig zijn met een gezond lichaam. Omega 3 vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten.


                  Senz Sports Eiwitshakes

                  Eiwitshakes zijn een van de meest verkochte soort onder de sportvoeding en worden voornamelijk gebruikt na afloop van een intensieve inspanning. De eiwitshakes van Senz Sports zijn verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, banaan en chocolade. Niet helemaal zeker over welke smaak je wilt? Er is ook een Whey Tasting sample doosje, met proefzakjes in de verschillende smaken!

                  Whey Natural is een allesomvattende eiwitshake voor verschillende trainingsdoelen en bestaat uit 100% puur natuur, premium eiwitten zonder andere toevoegingen van suiker of vet.


                  Lees ook: Wat is de beste tijd om een eiwitshake te nemen?.


                  Wanneer wil je de bestelling ontvangen?
                  Een kado van ons, speciaal voor jou!
                  Verder winkelen Toegevoegd aan je winkelmandje!
                  Garantie aan huis 1 jaar!

                  1 jaar garantie aan huis

                  • Altijd zeker van de beste service aan huis
                  • Geen transport of monteur kosten
                  • Alleen vooraf te bestellen

                  Waarvoor ben je verzekerd

                  Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

                   • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
                   • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
                   • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

                  Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

                  Garantie aan huis 2 jaar!

                  2 jaar garantie aan huis

                  • Altijd zeker van de beste service aan huis
                  • Geen transport of monteur kosten
                  • Alleen vooraf te bestellen

                  Waarvoor ben je verzekerd

                  Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

                  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
                  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
                  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.
                  • Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

                  Garantie aan huis 3 jaar!

                  3 jaar garantie aan huis

                  • Altijd zeker van de beste service aan huis
                  • Geen transport of monteur kosten
                  • Alleen vooraf te bestellen

                  Waarvoor ben je verzekerd

                  Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

                   • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
                   • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
                   • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

                  Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!