Senz Fitness - het nieuwe fitnessmerk van 2019

senz fitness logo

Senz Fitness is een relatief jong merk in de fitnessbranche. Het Nederlandse merk kenmerkt zich als kwalitatief sterk en professioneel merk en is bovendien betaalbaar gemaakt voor de thuissporter. De focus van het fitnessmerk zal in het begin liggen op de cardio-apparatuur.


De fitnessapparaten van Senz Fitness zijn, net als het logo, te herkennen aan de luxe zwart/zilveren kleuren. Dit geeft de fitnessapparaten een mooie uitstraling, waardoor ze zowel in de sportscholen als in je woonkamer zeker niet misstaan.


Senz Fitness Roeitrainer

Het fitnessmerk is nog in ontwikkeling en momenteel vind je in ons assortiment de roeitrainer Senz Fitness R5000. Deze roeitrainer vormt als eerste product het uithangbord voor Senz Fitness.

5.0 (2 reviews)
 

Voor 21:00 besteld morgen in huis

€ 699,20 € 998,86

  De R5000 is voorzien van een FAN Wheel Systeem, wat zorgt voor een optimale roeibeleving waarbij de luchtweerstand wordt opgebouwd naar mate er meer kracht wordt geleverd. Op deze manier train je zeer effectief en is de roeitrainer geschikt voor alle soorten trainingen: van low-impact trainingen, full body workout tot HIIT trainingen.

  Dankzij het stevige zware stalen frame weegt de roeitrainer 40 kg wat ervoor zorgt dat de R5000 stabiel blijft staan, zelfs bij zeer intensieve trainingen. De roeitrainer is zelf-genererend en hoeft niet worden aangesloten op netstroom. Je kunt de Senz Fitness R5000 dus overal in huis plaatsen.


  Bekijk de Senz Fitness Roeitrainer R5000


  De Senz Fitness R5000 is van professionele kwaliteit, maar door de gunstige prijs en het mooie design kan deze roeitrainer ook zeker gebruikt worden voor privé doeleinden en thuistrainingen. Met deze roeitrainer heeft Senz Fitness de verwachtingen hoog gespannen voor wat nog komen gaat!


  Klantreviews

  Betersport scoort een 9.1/10 op basis van 551 recensies bij Feedback Company.