• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Professionele Hometrainer van Endurance

Endurance Bike B5UDe Endurance professionele hometrainers worden geproduceerd door de gerenommeerde firma Body-Solid. Body-Solid is al meer dan 16 jaar actief op de gehele fitnessmarkt en biedt een groot assortiment aan zowel kracht- als cardio accessoires en apparatuur. Het Amerikaanse bedrijf onderscheidt zich door enkel apparaten en artikelen met een uitzonderlijk hoge kwaliteitsstandaard te produceren. Vele apparaten zijn daardoor niet alleen geschikt voor thuisgebruik maar kunnen ook voor professionele toepassingen worden ingezet. De Endurance hometrainers die op de Betersport.nl website te vinden zijn, zijn voorbeelden van apparaten die geschikt zijn voor zowel intensief thuis- als professioneel gebruik.

 

Professionele Hometrainer

De hometrainers van het merk Endurance zijn geschikt voor professioneel en intensief gebruik. Het materiaal dat gebruikt wordt bij de ontwikkeling van de Endurance hometrainers is van uitstekende kwaliteit omdat de hometrainers in staat moeten zijn om iedere dag veelvuldig gebruikt te worden. Daarnaast zijn de Endurance hometrainers aanpasbaar naar ieder type gebruiker. De stoel en de rugleuning zijn volledig verstelbaar tot een lengte van twee meter en de hometrainers hebben de beschikking over minimaal 16 weerstand niveaus waarmee zowel intensief als op een minimale weerstand getraind kan worden. Daarnaast zijn de Endurance hometrainers extreem stabiel en kunnen deze hometrainers tot wel 150kg aan belastbaar gewicht aan. Het stalen frame en de ergonomische handgrepen maken het trainen op de hometrainers van het merk Endurance zo optimaal en comfortabel mogelijk.

 

Zelfvoorzienend

Wanneer u begint met trappen op een van de Endurance hometrainers wekt u uw eigen stroom op. De hometrainers zijn daardoor geheel zelfvoorzienend en vergen geen stroom.  Bij de plaatsing van de Endurance hometrainers is het dan ook niet nodig om rekening te houden met een externe voedingskabel. U kunt uw ruimte daardoor zeer flexibel inrichten en eenvoudig aanpassen wanneer nodig.

 

Geavanceerde trainingscomputersEndurance Cooling Down display

De trainingscomputers van de Endurance hometrainers zijn van alle gemakken voorzien. Kies het door u gewenste programma door middel van het eenvoudig te bedienen touch screen of train op basis van uw hartslag met behulp van de geavanceerde ingebouwde hartslagsensoren of een borstband. Het touch screen geeft u daarnaast de mogelijkheid om de weerstand te verhogen of te verlagen tijdens uw training. De overige ruimte op het display geeft u direct inzicht in de getrainde tijd, afstand, aantal verbrande calorieën, wattage, aantal rotaties per minuut, uw hartslag en het trainingslevel. Nadat u uw training heeft voltooid krijgt u een uitgebreide samenvatting van de gehele training en heeft u de mogelijkheid om rustig uit te fietsen door middel van de cooling down optie.   

Kwaliteitsmaterialen

De Endurance hometrainers zijn uitsluitend opgebouwd met behulp van kwaliteitsmaterialen. Voorbeelden daarvan zijn de dubbele kogellagers, het stalen framewerk en de mogelijkheid om de hometrainers waterpas te verstellen. Als consument krijgt u daardoor 5 jaar garantie op onderdelen en heeft u recht op levenslange garantie op het las- en framewerk. Daarnaast zijn de Endurance hometrainers nauwkeurig af te stellen naar ieder type gebruiker zodat u met een optimale houding kunt trainen. Het comfortabele gelzadel en de geavanceerde trainingscomputer zorgen ervoor dat u met plezier gebruik blijft maken van de Endurance hometrainers.