• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Powertec – Homegym’s

Powertec is een Amerikaans fitnessmerk gespecialiseerd in krachtsport. De Powertec apparaten staan bekent om hun sterke en degelijke constructies waar zwaar mee getraind kan worden. Mede hierdoor is Powertec geschikt voor kleine sportscholen, Medische centra’s en de fanatieke thuissporter.

 

Het grote voordeel van de Powertec apparaten is, dat u alles met elkaar kunt combineren. Mede hierdoor kunt u de ultieme homegym creëren.  Buiten dat de apparaten ruimte besparend zijn, traint u geheel veilig door het levergym systeem. Daarnaast kunt u de machines zwaar belasten, zorgt Powertec voor de perfecte functionaliteit en traint u geheel comfortabel.

 

Bij aanschaf van een Homegym is het van belang dat u met een aantal punten rekening houdt.

1: Grote van de homegym;
2: Het gewicht van de homegym;
3: Intensiteit van gebruik;
4: Meegeleverd gewicht;
5: Maximaal belastbaar gewicht;
6: Aantal oefeningen.

 

Een groot voordeel van trainen met de Powertec Multistations is dat u al uw oefeningen in één compact apparaat thuis kunt beoefenen. Mede hierdoor bespaard u tijd. Zo hoeft u nooit te wachten op iemand, hoeft u niet naar de sportschool te reizen en traint u geheel in uw eigen tijd.

 

powertec homegym

Levergym

 De meeste Powertec apparaten zijn uitgerust met het levergym systeem. Levergym vertaald betekend hefboom gym. Dankzij dit systeem traint u het daadwerkelijke gewicht wat u er aan hangt. Vergeleken met anderen homegym’s die vaak via een katrollensyteem lopen zal er dus geen gewicht verloren gaan. Mede hierdoor traint u geheel natuurlijk en effectief.

Sterk

De Homegym’s van Powertec zijn uitgerust met een massief stalen constructie. Hierdoor zijn de apparaten zwaarder  belastbaar dan de gemiddelde homegym. Daarnaast bieden de ergonomische zitvlakken voor extra comfort en zijn de voetpedalen uitgerust met antislip voor extra veiligheid tijdens het trainen.

 

Uitbreiding

Het mooie van de Powertec Lijn is dat u alles met elkaar kunt verbinden. Powertec biedt u tal van verschillende krachtstations om uw gehele lichaam optimaal te kunnen trainen. Zo kunt u de keuze maken uit een complete homegym of uit een willekeurig spiergroep apparaat. Daarnaast biedt Powertec de keuze uit verschillende handige accessoires die uw apparaat kunnen uitbreiden. Dit resulteert dat u van een single station een compleet thuis trainingscentrum kunt maken.

 

Inspiratie

 

Powertec is al vele jaren een gerenommeerd fitness-brand op het gebied van krachtsport. Vele fanatieke sporters lopen dan ook weg met de stekte en zwaar belastbare krachtmachines. Dit is ook één van de vele reden dat verschillende merken zich laten inspireren door Powertec.

 

Design

Naast de functionaliteit, is ook het design van de Powertec machines om naar huis te schrijven. De strakke en opvallende  staalconstructie hebben de uitstraling van een beest en misstaan niet bij u thuis.

 

Vragen en gedegen advies?

Betersport is de officiële distributeur van Powertec in Nederland en België. Mede hierdoor kunnen wij u van gedegen advies voorzien en helpen bij aanschaf van een Powertec apparaat. Wij staan zes dagen van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 


Dit kan via 0031 (0)77 321 10 75, info@betersport.nl of via onze chatfunctie op onze website www.betersport.nl