Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Polar borstband T31

Polar borstband T31

 • ✓ Merk: Polar
 • ✓ Nauwkeurige hartslagtraining
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Gratis Verzending vanaf € 60 ,-

Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

€ 29,95
Polar Borstband T31 - rubber liggend - www.betersport.nl

Video

Polar T31 Borstband

De Polar T31 borstband is vooral lichter en nauwkeuriger als een white lable borstband. Deze Polar borstband bestaat uit één geheel en is hierdoor zeer comfortabel, betrouwbaar en duurzaam. 100% waterdichte borstband. Ca. 2500 gebruiksuren indien de borstband goed onderhouden wordt. Dat wil zeggen na gebruik direct schoonmaken met zachte zeep en goed afdrogen. Inclusief elastisch bandje. Geschikt voor alle fitnessapparatuur van BeterSport waarbij een borstband gebruikt kan worden.

 

Door het gebruik van uw toestel in combinatie met een borstband kunt u optimaal gebruik maken van o.a. hartslag programma's. Uw gemeten hartslag wordt draadloos naar een receiver in de computer van uw toestel gezonden, waardoor uw hartslag continu gelezen wordt en zichtbaar is.
Trainen op hartslag is zeer effectief. Wanneer een fitnesstoestel voorzien is van HRC (heart rate control) zorgt het toestel er automatisch voor dat u continu op het aangegeven hartslagritme blijft trainen.

 

Voorbeeld:

U wilt op 70% van uw hartslag trainen (zie onderstaande schema). Tijdens de training wordt uw hartslag wellicht hoger, naar mate u langer traint. Omdat uw hartslag in verbinding staat met uw toestel zal het toestel de weerstand automatisch omlaag brengen, tot u weer op 70% van uw hartslag vermogen traint. Uw maximale hartslag is o.a. afhankelijk van uw leeftijd. Hieronder ziet u een grafiek hoe u op hartslag kunt trainen. HRC programma's kunt u dus alleen trainen wanneer u een toestel bezit waar gebruikersprofielen in kunnen worden opgeslagen.

 

Dit moet u weten voor u met de training begint:

In principe kan ieder gezond mens, zowel jong als oud, man of vrouw, het lichaam met onze toestellen fit houden. Wij adviseren u echter, van tevoren uw huisarts te raadplegen. Vooral in de beginfase moet u goed op de signalen van uw lichaam letten. Een goede maatstaf voor de belasting is de hartslag. Veel toestellen hebben reeds een hartslagmeter. Sportartsen spreken van gebrek aan beweging als het lichaam niet minimaal twee keer per week ongeveer 20 minuten intensief belast wordt. De hartslag moet daarbij overeenkomen met de getallen in deze tabel. Belast u uw lichaam echter niet tot uw maximale hartslag (= 220 min leeftijd). 

 

Het verplaatsen van zware lasten, hout hakken of gras maaien kost misschien wat zweetdruppels, maar bouwen geen conditie op. Er worden dan namelijk te weinig delen van het lichaam te zwaar belast. U voelt zich uitgeput en krijgt vaak last van spierpijn. Alleen bij een echte conditietraining met een gelijkmatige inzet van zo veel mogelijk lichaamsdelen worden hart, bloedvaten en spieren sterker.

Algemene informatie

Type T31
Garantie particulieren
Garantie bedrijven
Opgebouwd in Showroom
Afhalen

Afmetingen & Gewicht

Gewicht product  

Schrijf uw eigen review

1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit

Vraag over: Polar borstband T31

 • Erik
  • Zit er een batterij in de Polar T31 borstband?
   Wordt er een batterij mee geleverd?
   En kun je de batterij makkelijk vervangen?
  • Beste Erik,

   De Polar T31 heeft een standaard batterij. Deze is niet te vervangen.

   Met sportieve groet,

   Team BS
 • M.
  • ls, ik lees op diverse sites over gecodeerde en ongecodeerde borstbanden. Welke van de 2 is jullie T31?
  • Beste,

   Hartelijk dank voor uw bericht. De Polar Borstband T31 is ongecodeerd. Dit wil zeggen dat de borstband geschikt is voor alle fitnessapparatuur waarbij een borstband gebruikt kan worden op onze website.

   Sportieve groet,

   Team Betersport

 

Stel uw vraag

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht