• Voor 16:00 besteld morgen in huisof kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 16:00U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Polar Bluetooth borstband H7 - Zwart

69.95

Niet op voorraad

Plus & Min punten
Beschrijving

De Polar H7 Bluetooth Borstband kan verbonden worden met diverse fitnesstoestellen uit ons assortiment. In dat geval heeft het fitnessapparaat uiteraard wel een BLuetooth verbinding nodig. Gebruik je een fitnesstoestel zonder tablet en wens je dat de borstband verbinding maakt met het display van het fitnesstoestel, dan heb je normaal gesproken de Polar T31 nodig.

Met de Polar H7 kun je zowel contact maken met het display van jouw fitnessapparaat als ook met jouw tablet of Smartphone. Wil je dus maar één borstband gebruiken, dan heb je de H7 van Polar nodig. De borstband is compatibel met iOS 7.0 of hoger of Android 4.3 of hoger.

Specificaties
Algemene informatie
Garantie bedrijven
Opgebouwd in Showroom
Afhalen
Afmetingen & Gewicht
Vragen over Polar Bluetooth borstband H7 - Zwart

O Koenders

"Werkt de polar H7 ook op de app van Runtastic, en hoe zit het met het nat worden door lopen in de regen? En ik heb de i Phone 4, Dus niet de 4s.
Werkt het dan toch?"

Antwoord door: BETERSPORT

beste,

Deze werkt niet op de 4 wel op de 4s,borstband draagt u onder uw kleding, u kunt deze ook gebruiken tijdens een regenbui.

Met sportieve groet,

Team BeterSport

Frans

Is de polar h7 hartslagmeter compatible met de samsung s3 neo (i9303i) met android 4.4 en de polar rs400. Ik wil mijn hardlopen zowel registreren op mijn polar horloge als op mijn runkeeper app, is dit mogelijk?

Antwoord door: BETERSPORT

De polar H7 is compatible met de android 4.4, tevens ook te koppelen met de rs400.
De polar horloge is niet te koppelen op runkeeper, er is een variant op de markt van polar , dat is de polar Wearlink+, deze hebben wij nog niet in ons assortiment, dit model word doorgaans gebruikt om buiten te sporten.
Mocht u nog vragen hebben, staan wij voor u klaar, sportieve groeten gewenst.

Reviews over Polar Bluetooth borstband H7 - Zwart

Nog geen reviews geplaatst