• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Spirit Fitness

Het eerste fitnessapparaat van Spirit Fitness zag het licht in 1983. Het doel van Spirit Fitness is om hun klanten apparatuur van de hoogste kwaliteit te bieden die hen helpt fitnessdoelen te bereiken. En met datzelfde doel ontwerpt en ontwikkelt Spirit vandaag de dag nog steeds nieuwe apparatuur. Er wordt voor gezorgd dat elk nieuw ontwerp van Spirit voldoet aan dezelfde veeleisende normen.

Een andere passie van Spirit is het verbeteren van klantervaringen. Zo was Spirit Fitness een van de eerste met een koelventilator in het fitnessapparaat geïntegreerd. Deze ventilator van hoogwaardige kwaliteit is nu standaard op bijna alle Spirit fitnessapparatuur. Ook worden luidsprekers voor MP3-spelers geïntegreerd in de meeste fitnessapparaten. Deze twee belangrijke functies worden, samen met vele andere exclusieve functies, in de apparatuur van Spirit Fitness verwerkt zodat het behalen van sportsuccessen meer en meer comfortabel wordt gemaakt.


Spirit Loopbanden

Spirit loopband


Rages komen en gaan, maar de loopband blijft een van de populairste fitnessapparatuur voor cardiotraining. Dit komt doordat hardlopen of wandelen een natuurlijke beweging is die mensen vaak graag buiten doen. Op de momenten dat dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij slecht weer of gevaarlijke situaties wanneer men slecht ter been is, dan biedt een loopband veel voordelen.

De XT-serie van Spirit zijn instapmodellen met basisfuncties voor (thuis)sporters die graag willen wandelen/hardlopen, maar ook voor hardlopers die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Je vindt bij Betersport de Spirit XT385 en Spirit XT685, allebei loopbanden die beschikken over een zeer stabiel frame. Verder vind je in ons assortiment nog de Spirit CT850: een zeer robuuste en zware loopband die geschikt is voor professioneel gebruik. Een van de grote voordelen van de loopband is dat, na slijtage, de band kan worden omgedraaid waardoor de loopband dubbel zo lang meegaat.


Spirit Crosstrainers

Spirit crosstrainer


Spirit fitness beschouwt de crosstrainer als perfecte middenweg tussen de loopband en de hometrainer of recumbent bike. Een loopband kan te veel impact hebben op de gewrichten en een crosstrainer beperkt juist de belasting ervan. Een voordeel ten opzichte van de hometrainer is dat je met een crosstrainer zowel armen als benen gebruikt.

Spirit crosstrainers staan bekend om hun ergonomische ontwerp. Zo is de afstand tussen de pedalen geminimaliseerd waardoor de voeten dicht bij elkaar staan en je lichaam een ergonomisch correcte houding aanneemt. Bovendien zijn de voetpedalen van de Spirit XE395 in graden te verstellen. Daarnaast zijn de XE-crosstrainers van Spirit voorzien van een binnenwaartse helling van 2%. Dit lijkt een klein verschil, maar is precies genoeg om een goede ergonomische houding aan te nemen.


Spirit Hometrainers

Spirit hometrainer


Hometrainers bestaan al tientallen jaren en blijven populair dankzij het comfort, gemak en de bekendheid van het fitnessapparaat. Medisch gezien is de hometrainer een fitnessapparaat wat veel mensen aanspreekt: je kunt er makkelijk op- en afstappen, er is geen zware belasting op je gewrichten en je kunt op een laagdrempelige manier starten met trainen. Spirit is hierop ingestapt met uitstekende hometrainers. Bij Betersport vind je de Spirit CU800 en XBU-55. Daarnaast heeft Spirit een Recumbent bike ontwikkeld, ook wel ligfiets genoemd: de CR800.


Spirit Roeitrainers


Bij Betersport vind je in het assortiment van roeitrainers één Spirit Roeitrainer. En dat is niet de minste. De CRW800 onderscheidt zich van andere roeitrainers dankzij de hoge zit, waardoor het makkelijker wordt om op te gaan staan en te gaan zitten. Verder is de zitting van de CRW800 gemaakt van zacht materiaal, is er een goede grip en zijn er verstelbare zachte voetsteunen. Hierdoor wordt het comfortabel om te trainen op de roeitrainer zodat je het sporten langer kunt volhouden. De weerstand van de Spirit CRW800 roeitrainer wordt bepaald door middel van een combinatie lucht-magneet, wat zorgt voor een realistisch roei-effect.


Conclusie


Spirit Fitness biedt fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit: zowel voor thuisgebruik als professioneel gebruik. De loopbanden, crosstrainers, hometrainers en roeitrainers worden met grote zorg ontwikkeld en staan niet voor niets bekend om hun comfort. Het doel van Spirit Fitness is dan ook om zo veel mogelijk mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

De Spirit Fitnessapparaten die bij Betersport te verkrijgen zijn:

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company