Kettler

Het van oorsprong Duitse merk Kettler werd bijna 65 jaar geleden opgericht en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de fitnessindustrie. Naast fitnessapparatuur staat Kettler bekend om het assortiment van onder andere speeltoestellen, tuinmeubelen en fietsen.

Kettler staat voor functionele producten, waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Voordat de producten op de markt worden gebracht, ondergaan ze een grondige test. Of je nu thuis de nodige kilo’s wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of sterker wilt worden: Kettler heeft voor elke doelgroep een geschikt fitnessapparaat in het assortiment.

Kettler biedt fitnessapparatuur voor consumenten thuis, maar heeft ook modellen ontworpen die geschikt zijn voor fysiotherapie, revalidatie of voor ouderen.


Gym@Home

In de herfst en winter aan je figuur werken? Of wil je tijdens een regenachtige zomer liever niet naar buiten om te hardlopen? Het beste train je thuis in je eigen omgeving en niet in een overvolle sportschool. Thuis ben je flexibel, nergens van afhankelijk en word je niet gestoord. Of je nu je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of met een six pack de zomer wilt starten. Kettler sport biedt een breed assortiment zodat je thuis aan je figuur kunt werken.


Kettler Crosstrainers – Skylon, Rivo en Unix

5.0 (1 review)
 

Neem contact op voor levertijd

€ 499,00

   Voor een mooi figuur moet je op een Kettler crosstrainer stappen. Je gebruikt (bijna) al je spieren, gaat flink zweten, maar dankzij de vloeiende beweging worden je gewrichten ontlast. Hierdoor kun je een lange full body workout doen op een crosstrainer, terwijl de kans op blessures gering is.

  Binnen de Kettler crosstrainers vind je drie verschillende types: Skylon, Rivo en Unix. De Kettler Skylon crosstrainers zijn voorzien van een vliegwiel aan de voorkant. Wanneer je sport op een crosstrainer met het vliegwiel aan de voorkant, wordt de afstand die de pedalen afleggen een stuk groter. De beweging lijkt een beetje op langlaufen. Door de langere lengtepas wordt je training intensiever, zonder dat je hier gevoelsmatig iets van merkt.

  Kettler Skylon 6

  De Kettler Skylon crosstrainer Skylon 2 kan worden beschouwd als instapmodel, uitermate geschikt voor de (beginnende) thuissporter. Des te intensiever je wilt gaan trainen, des te uitgebreider de crosstrainer wordt aangeraden. De Kettler Skylon 4 is voorzien van een zwaarder vliegwiel, wat zorgt voor een meer vloeiende rotatie en daardoor comfortabeler aanvoelt én is belastbaar tot 150 kg aan lichaamsgewicht. Daarnaast zijn de handgrepen ergonomisch ontworpen en is de lengtepas verlengd. Binnen de Kettler Skylon crosstrainers is de Skylon 10 het meest uitgebreide fitnessapparaat. De Skylon 10 is onder andere stabieler, is voorzien van 19 voorgeprogrammeerde trainingen en dankzij de ingebouwde tablethouder blijf je op de hoogte van alles wat er online gebeurt.

  Rivo en Unix crosstrainers van Kettler worden aangedreven met een vliegwiel aan de voorkant. Deze crosstrainer is waarschijnlijk de meest bekende vorm, aangezien je deze ook terugvindt in de sportscholen. Ook voor de Kettler Rivo crosstrainers geldt: Kettler Rivo 2 kan beschouwd worden als perfecte instap in de wereld van de crosstrainers. Hoe hoger de modellen, des te meer extra functies en meer trainingscomfort je ervaart bij een intensieve workout.

  Bekijk alle » Kettler Crosstrainers vanaf €499,-

  Lees ook: Afvallen met een crosstrainer – 6 tips!


  Kettler Hometrainers – Ergo, Golf en Giro

  Kettler Giro S1

  Wie denkt dat de hometrainer een saai fitnessapparaat is, heeft het mis! Hometrainers zijn ideale vetverbranders. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor het opbouwen van conditie of revalideren. Bijkomend voordeel: iedereen kan fietsen. Hierdoor is de hometrainer een toegankelijk fitnesstoestel voor alle doelgroepen.

  Kettler hometrainer vind je in verschillende types: Ergo, Golf en Giro. Veel modellen zijn daarnaast nog onder te verdelen in twee types, namelijk: de C-types en de S-types. De C-types staan bekend om hun comfortabele houding en de S-types zijn daarentegen wat sportiever ingericht.

  De Kettler Giro serie beschikt over volwaardige fitnessapparatuur voor de recreatieve sporter. De modellen zijn voorzien van een trainingscomputer, met tal van functies, een LCD display en een hartslagmeting via handsensoren op het stuur. De modellen van de Giro serie worden gekenmerkt door een degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

  De Kettler Golf serie beschikt over geavanceerde modellen voor zowel jong als oud. De fitness apparaten zijn voorzien van een computergestuurd remsysteem en een sportief display met backlight. Daarnaast beschikken de modellen over grafische trainingscomputers en diverse trainingsprogramma's. De Golf serie modellen ondersteunen optimaal bij je fitness- en vetverbranding-training.

  Speciaal voor revalidatiedoeleinden of mensen die slechter ter been zijn, heeft Kettler de Giro C1, Golf C2 en Golf C4 ontworpen. Deze modellen zijn voorzien van een lage instap, hele lichte weerstand, duidelijk display, comfortabele zadels, polsslagmeter en ze zijn goed instelbaar voor een uitstekende fietshouding.

  Naast de uitgebreide keuze aan hometrainers beschikt Kettler ook over een ruim aanbod aan ergometers, aangeduid met de typenaam Ergo. Een Kettler ergometer in de vorm van een hometrainer is geijkt om echte waarden weer te geven. Door middel van het invoeren van je leeftijd, lengte, geslacht en gewicht kom je een heel eind (uiteraard zijn er nog meer waarden die in te geven zijn voor de professionals). De hometrainer ergometer is zo geprogrammeerd dat de waarden die weergegeven worden ook echt kloppen. Bij een ‘normale’ hometrainer is dit slechts een indicatie en kan het gemiddelde in sommige gevallen sterk afwijken van de daadwerkelijke resultaten. Als je echter geen waarde hecht aan de gegevens die op het display komen te staan dan is een hometrainer prima geschikt. Wilt je precies weten wat je calorie verbruik is en op welk wattage je aan het fietsen bent, dan is een ergometer een must!


  Bekijk alle » Kettler hometrainers en Kettler ergometer hometrainers vanaf €279,-

  € 765,00

   Behalve reguliere hometrainers biedt Kettler ook Recumbent bikes, ook wel bekend als ligfietsen of zitfietsen. Met een recumbent bike verbeter je je conditie zonder je rug zwaar te belasten. De lage en veilige zitpositie is met name populair onder de starters, bij revalidatie of bij sporters die meer de nadruk op hun beenspieren willen leggen.

   Bekijk alle » Kettler recumbent bikes vanaf €765,-


   Kettler spinningfietsen – Racer en Speed

   Naast hometrainers heeft Kettler ook een klein aanbod aan spinningfietsen. Vergelijk een spinningfiets met een mountainbike of wielrenfiets. Wanneer de weersomstandigheden buiten niet ideaal zijn (en dat is nogal vaak in Nederland en België) dan is een spinningfiets of speedbike de oplossing voor de fanatieke sportfietsers. Wie regelmatig op een spinningfiets traint, komt ook buiten op de weg sneller vooruit. Het meest geavanceerde modellen is de Racer S10: geschikt voor de echte-échte fanatiekelingen!

   Bekijk alle » Kettler spinningfietsen vanaf €599,-


   Kettler loopbanden – Track en Run

   5.0 (1 review)
    

   Nog 1 op voorraad

   € 2.049,00

    Geen zin meer in onverwachte regenbuien, slecht wegdek, verkeerslichten die op rood springen of toeterende vrachtwagens? Een Kettler loopband is de oplossing. Of je nu traint voor de marathon of omdat je conditie wilt opbouwen/behouden.

    Met sterke motoren die minimaal tot 16 km/h gaan en eenvoudige snelheids- en hellingsbediening kun je alles uit jouw training halen. Net als bij de Kettler spinningfietsen kun je met Kettler World Tours 2.0 je buitenroute ook binnen op je Kettler loopband herhalen.

    De Kettler Track-loopbanden zijn ontworpen voor (intensief) thuisgebruik. Ze zijn opklapbaar zodat je na je de loopband eenvoudig kunt opbergen. Daarnaast kun je middels voorgeprogrammeerde trainingen binnen no-time jouw training starten.

    De Kettler Run-loopbanden kenmerken zich door hun zware eigengewicht, waardoor ze stevig en stabiel blijven staan tijdens de training. Daarnaast zijn is de Run-serie voorzien van een 8-suspension-rubber dempingsysteem, waardoor je gewrichten beschermd worden en je ook nog eens zonder al te veel lawaai kunt sporten.

    Bekijk alle » Kettler loopbanden vanaf €1049,-


    Kettler roeitrainers

    De roeitrainer is een zeer veelzijdig trainingsapparaat. Behalve uithoudingsvermogen train je hiermee ook kracht. De weerstand kun je namelijk zelf instellen; je kiest dus zelf of je wilt trainen voor conditieverbetering of krachtvergroting. Een roeitrainer lijkt een groot fitnessapparaat, maar is in werkelijkheid qua grootte vergelijkbaar met een strijkplank. Bovendien kun je de meeste Kettler roeitrainers rechtop zetten of inklappen. Hierdoor is de roeitrainer populair binnen huishoudens die minder vrije ruimte beschikbaar hebben.

    De (intensieve) thuissporter voelt zich waarschijnlijk het meest aangetrokken door de Kettler Coach 2. Deze roeitrainer zijn voorzien van een magnetisch weerstandsysteem en de weerstand is handmatig in te stellen.

    Bekijk alle » Kettler roeitrainers vanaf €499,-

    Lees ook: Welke spieren train je met een roeitrainer?


    Kettler Krachtstations

    Behalve cardio biedt Kettler een ruim assortiment van krachtapparatuur voor thuisgebruik. Met de Kettler Multigym en Kettler Kinetic haal je uitstekende basisstations in huis waarmee je talloze krachtoefeningen thuis kunt uitvoeren. Met slechts één krachtstation heb je een complete sportschool in huis gehaald. Is het aantal oefeningen voor jou te beperkt? Dan kun je de basisstations eenvoudig uitbreiden door kabelaccessoires aan te schaffen of met behulp van extra krachtmodules, zoals een beenbuiger en -strekker bij de Kettler Kinetic. Liever een kleiner apparaat? Kies dan voor de Kettler Primus halterbank, de Kettler Herk Power Tower of een andere Kettler fitnessbank.

    Bekijk alle Kettler Home Gyms

    Voor wie geen behoefte heeft aan al die grote apparatuur heeft Kettler tevens een breed assortiment aan crosstraining- of aerobic materiaal. Bekijk hieronder het aanbod:


    Kettler Tafeltennistafels

    € 439,00

     Naast fitnessapparatuur, krachtapparatuur en sportartikelen vind je in het assortiment van Kettler ook een mooi aanbod aan tafeltennistafels. Kettler tafeltennistafels zijn onder te verdelen in indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels. Alle pingpongtafels van Kettler voldoen aan de officiële wedstrijdformaten. Hierdoor zijn de tafeltennistafels geschikt voor zowel recreatief gebruik als om te oefenen voor wedstrijden in professionele setting.

     Een spelletje tafeltennis kan niet gespeeld worden zonder accessoires, dat weten ze ook bij Kettler. Daarom zijn er diverse tafeltennisaccessoires te verkrijgen van Kettler, zoals een beschermhoes voor over de tafel, tafeltennisbatjes en pingpongballen.

     Bekijk alle » Kettler tafeltennistafels vanaf €250,-

     En alle » Kettler tafeltennis accessoires vanaf €2,95


     Kettler voor fysiopraktijken

     Kettler is specialist op het gebied van fitnesstoestellen, ook op het gebied van sporten in fysiopraktijken. Daarom heeft Kettler enkele modellen geselecteerd die worden aanbevolen in fysiopraktijken. Deze apparaten zijn voorzien van een lage instap, natuurlijke beweging en lage aanvangsbelasting. Ze zijn tevens voorzien van gebruiksvriendelijke trainingscomputers of displays en kunnen gesynchroniseerd worden met apps via USB of bluetooth. Het behulp van Kettler kan het revalidatieprogramma van patiënten geleidelijk opgebouwd worden.

     Speciaal geselecteerde fitnessapparaten zijn:

     Kettler voor fysio

     Crosstrainers

     Hometrainers

     Loopbanden

     Roeitrainers

     Klantreviews
     Betersport scoort een 9 / 10 op basis van 593 reviews bij Feedback Company