• Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Over Garmin

Het Amerikaanse bedrijf Garmin heeft zich sinds de oprichting in 1989 ontwikkeld tot een grote speler in de branche van navigatie-, communicatie- en informatieapparatuur en informatietoepassingen. De apparatuur en toepassingen van Garmin worden grotendeels mogelijk gemaakt door middel van Global Positioning System, ook wel GPS genoemd.

Garmin heeft het volledige proces van ontwerpen en ontwikkelen, tot produceren en verkopen in eigen hand. Hierdoor heeft Garmin meer controle over onder andere de kwaliteit en de service. Behalve voor de fitness-, outdoor- en sportmarkt, maakt Garmin een grote variatie aan producten voor diverse andere markten, waaronder de auto-, marine- en algemene luchtvaartmarkt. De producten van Garmin worden geroemd om het aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en de beste prijs-prestatieverhouding.


Assortiment van Garmin

In het Betersport assortiment vind je Garmin fietscomputers, Garmin hartslagbanden, Garmin accessoires en Garmin fietscomputerbundels.


Garmin fietscomputers

Garmin ontwikkelt ieder jaar nieuwe fietscomputers met de nieuwste features, waardoor het assortiment fietscomputers de laatste jaren sterk is uitgebreid. Hierbij gaat de volle focus van Garmin uit naar de Garmin Edge serie. Deze kwalitatief uitstekende fietscomputers worden geroemd onder de wieler- en mountainbikefanaten en dat is niet zonder reden. De Garmin Edge fietscomputers beschikken over een uitstekend scherm. Hierbij is keuze uit een zwartwitscherm of kleurenscherm en uit een scherm mét of zonder touchscreen. Daarnaast zijn de schermen van de Garmin Edge fietscomputers ook eenvoudig af te lezen als de zon op het scherm schijnt.

De Garmin fietscomputers beschikken over GPS en navigatie, waardoor je op je scherm kunt aflezen waar je naartoe moet of de weg terug naar huis kunt vinden na een lange tocht. Door middel van Garmin Connect, dat beschikbaar is voor elke Garmin Edge fietscomputer, is het mogelijk om nieuwe routes te maken en bestaande routes te downloaden. Door middel van ANT+ kun je een hartslag-, cadans-, of snelheidssensor koppelen aan je Garmin fietscomputer.

De Garmin Edge Explore is ee van de fietscomputers uit de goedkopere prijsklasse. Het handschoen- en regenvriendelijke touchscreenscherm zorgt ervoor dat je altijd weet hoe je traint. Voor een nog uitgebreider inzicht in je eigen prestaties is de Garmin Edge 830 een uitstekend model. Als je op zoek bent naar een fietscomputer met de meest uitgebreide navigatie en een groter scherm is de Garmin Edge 1030 Plus het geschikte model. Naast deze modellen zijn er diverse andere Garmin fietscomputers verkrijgbaar.


Top 3 Garmin Fietscomputers


Bekijk » alle fietscomputers en fietsnavigatie


Garmin accessoires en bundels

Naast de Garmin fietscomputers heeft Garmin ook diverse accessoires die bij de fietscomputers passen. Zo zijn er Garmin fietscomputerhouders in diverse soorten en maten. Ook zijn er speciale siliconenhoesjes die optimaal bescherming bieden aan de verschillende Garmin Edge fietscomputers. Met de Garmin bundels ben je helemaal voorbereid op je fietstocht. De Garmin Edge 1030 - HRM/CAD Bundel beschikt, behalve over de Garmin Edge 1030 fietscomputer, ook over een premium hartslagmeter, cadanssensor, snelheidssensor en verschillende steunen en houders. Hiermee zijn je prestaties tot in detail te meten en haal je het beste uit je training. De Garmin Edge 830 - MTB Bundel is dé bundel voor de fanatieke mountainbiker. Deze bundel bevat, naast de Garmin Edge 830 fietscomputer, een mountainbikesteun, Edge afstandsbediening, siliconen beschermhoes en snelheidssensor. Naast deze twee bundels, zijn er nog diverse andere fietscomputers inclusief accessoirebundels verkrijgbaar.


Garmin hartslagbanden

    Garmin heeft voor ieder soort sporter een geschikte hartslagband ontwikkeld. De Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met ANT+ en Bluetooth kan de Garmin hartslagmeter eenvoudig worden verbonden met Garmin toestellen of trainingsapps zoals Zwift. De Garmin HRM4-RUN Hartslagmeter is speciaal ontwikkeld voor de hardlopers. Deze hartslagmeter meet zes verschillende hardloopdynamiek gegevens, en deze kunnen worden opgeslagen en verzonden naar verschillende Garmin Forerunner hardloophorloges. Met de Garmin HRM-SWIM Hartslagmeter is het mogelijk om in het water je hartslag te meten. Als je uit het water komt kunnen deze hartslaggegevens worden verzonden naar diverse Garmin Forerunner-toestellen. De Garmin HRM-TRI Hartslagmeter is de perfecte hartslagband voor de triatleten. Deze hartslagband is zowel in als uit het water te gebruiken, zodat je deze tijdens het zwemmen, fietsen en hardlopen kunt gebruiken.

    Bekijk » alle hartslagmeters