• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

 • Klantenservice Wij helpen je graag!

 • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Gaiam Yoga

Sinds 1988 ontwikkelt Gaiam producten die staan voor milieubewust en gezond leven. Door te kiezen voor een Gaiam yoga mat zal je een positieve bijdrage leveren aan de planeet. Het assortiment van Gaiam bestaat uit yoga-gerelateerde producten, zoals yoga matten, yoga blokken, yoga sets, yoga ballen, yoga riemen, etc. De yogamatten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: van standaard matten tot extra grote, extra brede of extra dunne matten. Gaiam yoga matten zijn ook erg kleurrijk wat je yoga sessie nog leuker maakt.


Over Gaiam

Het woord Gaiam is een samenvoeging van de woorden Gaia dat de Griekse god moeder aarde betekent en I am dat ik ben in het Engels betekent. Gaiam wordt uitgesproken als kai-jam en het merk ontwikkelt producten die staan voor milieubewust en gezond leven. De planeet wordt gekoesterd door het merk en ze proberen de bewoners en natuurlijke rijkdommen te respecteren en te beschermen. Zo willen ze de levens van de toekomstige generaties verrijken. Jirka Rysavy – de oprichter van het merk – had als levensquote Het creëren van een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde mensen – een kracht voor positieve verandering.

Gaiam wil meer helpen, leven en actiever zijn. Het doel waarmee het bedrijf is opgericht, is de planeet op een positieve manier te veranderen door mensen die naar gemeenschap, gezondheid en spiritualiteit streven te ondersteunen. Positieve verandering komt van binnenuit weet Gaiam. Sinds 1988 ontwikkelt het merk daarom ook inspirerende media en producten die staan voor een gezond leven.


Kwaliteit en duurzaam

Dat Gaiam een positieve bijdrage levert aan de planeet is wel bewezen. Er zijn op dit moment bijna 1.500 bomen geplant doordat Gaiam het eerste bedrijf was in de wereld dat een CO2 neutraal verschepingsprogramma lanceerde. De CO2-impact van het distributiecentrum en het hoofdkantoor zal dan gecompenseerd worden door de bomen. De planeet is het hoofdthema van Gaiam en dat is te merken aan alle activiteiten die plaatsvinden vanuit het bedrijf. Als je een yoga mat koop dan kun je ervan uitgaan dat je een duurzaam product in je handen hebt.


Gaiam Yogaproducten

Het merk Gaiam produceert allerlei yoga gerelateerde producten. In ons assortiment vind je yoga matten, yoga blokken en yoga (starter) sets.


Gaiam Yoga matten

In eerste instantie was er slechts één basistype yoga mat verkrijbaar - gemaakt van PVC en bekend om zijn kleverigheid - en de enige keuze was een paarse of blauwe kopen. Nu is er een yoga mat voor iedere voorkeur. De matten variëren van standaard matten tot grotere en bredere matten. Ook kan je uit verschillende diktes kiezen. De materialen waar je uit kunt kiezen zijn latex-vrij en rubber. De matten zorgen voor veiligheid en comfort tijdens je yoga sessie. Het leuke aan de matten van Gaiam is dat ze kleurrijk zijn en zo heb je dus nooit een saaie yoga les. Er zijn yoga matten met één kleur, print, twee kleuren en bedrukte matten die je om kan draaien. Elke print op de yoga mat is even inspirerend en uniek. Het merk speelt daarbij in op de seizoenen. Je hoeft je tijdens je yoga sessie niet druk te maken dat je weg zult glijden, want de matten zijn voorzien van een antislip technologie. De keuze voor Gaiam yoga mat zal een positieve bijdrage aan de planeet leveren. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van chemicaliën en worden dus op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Je kunt het uiterste uit jezelf halen door de Gaiam yoga mat en je kiest daarbij ook voor comfort en veiligheid.


Bekijk » alle Gaiam Yogamatten


4.8 (2 reviews)
 

Voor 19:00 besteld morgen in huis


   Gaiam Yoga blokken

   Een yogablok is een onmisbaar accessoire voor zowel de beginnende yoga-beoefenaar als gevorderden. Binnen het assortiment van Gaiam vind je een zwarte foam yoga blok of een duurzame yoga blok van kurk.


   Bekijk » alle Gaiam Yogablokken


   Gaiam Yoga sets

    Gaiam wil elke yoga liefhebber snel op weg helpen. Hierom heeft Gaiam diverse (starter) sets ontwikkeld. Koop je en Gaiam yogabal of gymbal, dan ontvang je daar een dvd met oefeningen bij om direct aan de slag te kunnen. Ook worden balansballen vaak geleverd inclusief handig handpompje. Daarnaast bestaat er nog een Gaiam Beginners set: een yoga mat, yoga blok, yoga riem en dvd met oefeningen.


    Bekijk » alle Gaiam Yoga balansballen


    Overige yogaproducten

    Om je yoga uitrusting compleet te maken, biedt Gaiam diverse producten aan als accessoire of uitbreiding van je yoga assortiment. Zo is er onder andere een Gaiam foamroller te koop, maar ook een Gaiam yoga wiel en een yoga strap.

    Klantreviews
    Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company