• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Body-Solid

Body-Solid is al meer dan 25 jaar een gevestigde naam binnen de fitnesswereld. De producten van Body-Solid zijn ontworpen met verschillende markten in gedachten: personal trainers, politie en brandweer, militaire basissen, scholen, fitnessclubs, en natuurlijk ook bij mensen thuis. De behoefte van deze markten verandert voortdurend, maar Body-Solid is in staat geweest om met deze veranderingen mee te groeien en te voldoen aan de wisselende eisen van de fitnessindustrie.

Het assortiment van Body-Solid is hierdoor ook uiterst divers: krachtstations, multi-stations, beentrainers, rugtrainers, buiktrainers, losse kettlebells, dumbbells, halterschijven en –stangen, maar ook fitnessapparatuur zoals hometrainers, crosstrainers en roeitrainers.


Body-Solid Krachtapparatuur

Body-Solid halterbank


Ben jij niet tevreden met je lichaamsbouw, wil je graag sterker worden of zou je graag wat gespierder zijn? Dan wordt het tijd om te beginnen met krachttraining. Een goedkopere en makkelijkere manier dan naar de sportschool gaan, is om thuis met eigen krachtapparatuur te gaan trainen. Gewoon lekker thuis trainen bespaart je (reis)tijd en de kosten voor een sportschoolabonnement.

De sportartikelen en krachtapparatuur van Body-Solid zijn uiterst geschikt om thuis mee te trainen Je haalt voor een mooie prijs een topapparaat in huis van zeer goede kwaliteit. Het assortiment van Body-Solid is uiteenlopend en varieert van losse gewichten tot complete krachtapparatuur en krachtstations voor thuis.


Body-Solid home gyms

Body-Solid home gyms staan bekend om de degelijke kwaliteit en stevigheid van het apparaat. Met een Home Gym kun je tot wel 70 oefeningen uitvoeren op slechts één apparaat. Deze thuisstations variëren in prijs van €1.095,00 tot €4.195,00. Daarbij variëren deze krachtstations tevens in gebruikersklasse: van intensief thuisgebruik tot professioneel gebruik. Let er bij aanschaf op of er gewichten inbegrepen zijn. Bij de Home Gym Body-Solid Corner Levergym GLGS100 is dit bijvoorbeeld niet het geval. Afhankelijk van het aantal aangeschafte gewichtsschijven kun je met dit krachtapparaat trainen tot wel 270 kg! Vergelijkbaar met de Homegym is de Cable Crossover. Met één enkel apparaat kun je meerdere oefeningen uitvoeren.


Body Solid krachtapparaten

Body Solid biceps curl

Behalve krachtstations vind je in het aanbod van Body-Solid ook specifieke krachtapparatuur die geschikt zijn om je krachttraining te concentreren op een of twee spiergroepen. De Beentrainers, Squat Racks en Smith Machines van Body-Solid zijn te gebruiken voor semi-professionele en professionele doeleinden. Je kunt hiermee onder andere de volgende geïsoleerde oefeningen uitvoeren: Calf Raise, Leg Extension, Leg Curl, Squat, Leg Press en Hack Squat. Ook voor de armspieren zijn er diverse krachtapparaten te verkrijgen. Zo vind je in ons assortiment drie verschillende Biceps Curl banken en vijf professionele Halterbanken. Tevens vind je diverse buiktrainers, lat pulley stations en rugtrainers waarmee je op een ondersteunende manier kunt werken aan je bovenlichaam.


Body-Solid krachtmaterialen

Wil je graag thuis trainen, maar heb je niet voldoende ruimte voor een groot cardioapparaat of krachtapparatuur? Dan kun je ook eenvoudig met Body-Solid trainen door middel van (kleine) kracht- en fitnessmaterialen. Door middel van een aantal kleine fitnessaccessoires of krachtmaterialen kun je thuis (en in de sportschool) een complete training uitvoeren. Een goed voorbeeld hiervan is crossfit: hard en intensief trainen, waarbij je je voornamelijk je eigen lichaamsgewicht gebruikt, aangevuld met enkele hulpmiddelen van Body-Solid. Zo heeft Body-Solid een uitgebreid en divers assortiment van crossfit materialen, zoals medicijnballen, halterschijven, gewichtsvesten, fitnesselastieken, battle ropes en plyo boxen.


Body-Solid fitnessapparatuur


De fitnessapparatuur van Body-Solid wordt op de markt gebracht onder de merknaam Endurance. De fitnessapparatuur van Endurance is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de cardio-apparaten geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als voor professioneel gebruik.


Endurance fitnessapparatuur

Endurance crosstrainer

Binnen het aanbod van Betersport vind je twee Endurance crosstrainers; Endurance E400 en Endurance E500. Beide crosstrainers kunnen gebruikt worden voor professionele doeleinden. Dit houdt in dat de fitnessapparaten voorzien zijn van alle gemakken en kwalitatief goede producten zijn. Hierdoor zijn beide crosstrainers ook terug te vinden in diverse sportscholen. Ditzelfde geldt voor de Endurance B5R Recumbent Bike. Deze thuisfiets is bovendien zelfvoorzienend: het fitnessapparaat hoeft niet aangesloten te worden op externe voeding. Wanneer je fietst wordt de energie die bijvoorbeeld nodig is voor het display automatisch opgewekt.

Tot slot vind je in ons assortiment nog een zelfvoorziendende Endurance R300 roeitrainer en de Endurance ESB250 spinningfiets.


Conclusie


Body-Solid is een ijzersterk en zeer diverse merk binnen de fitnessbranche: van thuisgebruik tot professioneel gebruik biedt Body-Solid een passend fitnessapparaat of krachtaccessoire. Niet voor niets draait Body-Solid al meer dan 25 jaar mee in de fitnesswereld.

Bestverkochte apparaten en materialen zijn:

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company