• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Lifemaxx LMX23 Onderarm Trainer

€ 27,23

Voor 16:00 besteld morgen in huis

€ 27,23
Aantal:
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Betere grip
  • Minder snel vermoeide handen
  • Uitstekend voor revalidatie
Beschrijving

De LMX23 Forearm trainer is een hulpmiddel om specifiek de handen en armen te trainen. Tevens is de Forearm trainer een uitstekend revalidatie hulpmiddel voor handen en onderarmen. De Foam handgrepen zorgen voor een betere grip en minder snel vermoeide handen. Het stalen frame kan geladen worden met elk soort 30mm schijven zoals bijvoorbeeld de LMX84 30mm rubber gecoate schijven.

Werking

De beweging die gemaakt wordt met deze forearm trainer is simpel maar effectief. Door de armen gestrekt naar voren te houden op schouderhoogte worden de schouders op een "statische" manier getraind. Terwijl de schouders in een positie blijven (naar voren gestrekt) zijn de handen bezig met het omhoog en omlaag brengen van een gewicht, doormiddel van een beweging dat te vergelijken is met het uitwringen van een handdoek. De beweging die gemaakt wordt met deze forearm trainer is simpel maar effectief. Door de armen gestrekt naar voren te houden op schouderhoogte worden de schouders op een "statische" manier getraind. Terwijl de schouders in een positie blijven (naar voren gestrekt) zijn de handen bezig met het omhoog en omlaag brengen van een gewicht, doormiddel van een beweging dat te vergelijken is met het uitwringen van een handdoek.

Specificaties
Algemene informatie
Soort LMX23
Garantie bedrijven 1 jaar
Opgebouwd in Showroom
Afhalen
Afmetingen & Gewicht
Vragen over Lifemaxx LMX23 Onderarm Trainer

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Lifemaxx LMX23 Onderarm Trainer

Nog geen reviews geplaatst