Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Squat Rack

Squat rack

Squats » een compound oefening

Squats behoren tot de compound oefeningen. Compound zijn een van de meest essentiële oefeningen voor uw lichaam. Een compound oefening is een oefening die niet één spiergroep over één gewricht traint, maar meerdere spiergroepen over meerdere gewrichten (multi-joint movements). U traint uw lichaam op een manier zoals deze ontworpen is, om samen  te werken! Compound oefeningen gebeuren altijd in een gesloten keten wat betekend dat handen of voeten niet vrij kunnen bewegen. Voorbeelden van dit soort oefeningen zijn push-ups, pull-ups, squats en lunges. Het tegenover gestelde van een compound oefening is een isolatie oefening, hierbij wordt er getraind over slechts één gewricht en hoeven andere spieren niet te ondersteunen. Bij isolatie oefeningen train je altijd in een open keten, dat betekent dat voeten of handen vrij kunnen bewegen. Voorbeelden van dit soort oefeningen zijn chest press, biceps curl en leg extension).

Squat met gewicht

Zodra het squatten voor jou geen geheimen meer heeft, kun je overwegen gewicht toe te voegen. Squats zijn namelijk ook makkelijk uit te voeren met een barbell op je schouders. Wanneer je gewicht toevoegt aan jouw squats, kan een squat rack een handige uitkomst zijn. Een squat rack verhoogt de veiligheid en effectiviteit van jouw training.

Squat rack kopen?

Wil je een squat rack kopen, maar heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste squat rack voor het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen? Of zou je graag meer informatie willen over een specifieke squat rack? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Team Betersport op telefoonnummer +31 (0) 77 321 10 75 of stuur jouw vraag naar info@betersport.nl

6 artikel(en)

6 artikel(en)