Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Gym Rig

Gym Rigs

Gym Rigs en Hexagons zijn geschikt voor vele trainingsdoeleinden. Zo kunt u ze gebruiken voor circuit training, crossfit work-out’s, ter toevoeging van uw Gym en meer.

Trainen met Gym Rigs is momenteel een van de grootste trends binnen de fitness wereld. Dit komt mede door het grote CrossFit en Functional training aanbod. Via deze trainingsmethodes wordt er een work-out in groepsverband samengesteld die geheel aansluit op de dagelijkse sport specifieke activiteiten. Hierbij moet u denken aan oefeningen die zonder machine kunnen worden uitgevoerd. Een voorbeeld is de Pull Up.

Men gebruikt ook vaak de term: Bewegen als een atleet i.p.v. een bodybuilder.  Uitbreidingsmogelijkheden

Dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden kunt u tal van functionele trainingsvormen bedenken en uitvoeren op een Gym rig. Dit maakt de Gym Rigs uitermate geschikt voor CrossFit ruimtes, sportscholen en verenigingen.

Een kleine greep uit tal van verschillende uitbreidingsaccessoires zijn de: Monkey Bars, Ball Throw accessoire en de Plyo Step. Buiten al deze accessoires kunt u de Gym Rigs geheel persoonlijk customizen met vele anderen fitness artikelen. Denk hierbij aan de Power Bands, Suspension Trainer, Halterstang en schijven.

 

Compact

Het compacte formaat zorgt ervoor dat u op een allround manier uw gehele lichaam kunt trainen. Een kleine impressie uit de vele oefeningen zijn pull ups, muscle ups, dips, squats, springvormen en vele anderen trainingsmogelijkheden.

 

Ook zijn er meerdere Gym Rigs verkrijgbaar, in verschillende hoogtes waar u zonder enig probleem (geheel afhankelijk van de verschillende uitbreidingen) vele sporters tegelijkertijd aan kunt laat trainen. Zo zijn er Rigs waar u wel met meer dan 10 personen tegelijktijdig kunt laat trainen.

 

De compactheid, vele mogelijkheden en de variatie in lengte zorgen ervoor dat zowel de grotere als de kleinere sportschool veel plezier kan beleven aan de Gym Rigs.

4 artikel(en)

4 artikel(en)