• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Rigs & RacksRigs & Racks zijn goede hulpmiddelen die je kunnen ondersteunen bij het behalen van je doelen op gebied van krachttraining. Ook zijn deze vaak voor meerdere doeleinden ontworpen. Denk hierbij aan een Half Rack die gebruikt kan worden voor squats, maar in combinatie met een trainingsbank kun je de Half Rack ook gebruiken voor bankdrukken. Zo zijn er met alle Racks meerdere oefeningen mogelijk en kun jij de Rack kiezen die het best bij jou trainingen past. Betersport heeft een uniek concept met ‘Bouw je eigen Rig’. Met dit concept kun je alle kanten uit en kun jij de Rig maken die je altijd al hebt willen hebben, door hem volledig zelf samen te stellen.

Half Rack

Een Half Rack is een compact apparaat wat ideaal is voor kleinere ruimtes, maar biedt wel tal van mogelijkheden. Met enkel een halter heb je al een zee van mogelijkheden, je kunt de Half Rack ook nog uitbreiden met een trainingsbank waardoor je je eigen home-gym creëert.

Power Rack

De Power Rack is zo gezien de grote broer van de Half Rack. Het is stukken stabieler aangezien de mogelijkheid van pull ups aanwezig is. Ook kun je bij het gebruik van een Power Rack zwaarder trainen doordat deze voorzien zijn van safety bars. Een andere mogelijkheid van een Power Rack is de mogelijkheid tot uitbreiden. Er zijn allerlei accessoires te verkrijgen die je kunt bevestigen aan je Power Rack.

Squat Rack

De naam zegt het zelf al natuurlijk, maar een Squat Rack kan een hulpmiddel zijn bij het uitvoeren van squats. Squats zijn in het begin nog te doen zonder gewicht, maar op het moment dat je meer uit je oefening wilt halen kun je gebruik maken van een barbell op je schouders. Trainen met een Squat Rack maakt alles een stuk veiliger waardoor je dus ook meer uit je workout kunt halen.

Gym Rig

Een van de nieuwste trends op gebied van fitness, zijn de Gym Rigs. Deze Rigs bieden een enorm aanbod aan activiteiten en kunnen zo door iedereen gebruikt worden. Ze zijn uit te breiden met een groot assortiment aan accessoires. Je kunt vanaf nu zelf je eigen Rig volledig samenstellen!

Bouw je eigen Rig

Betersport biedt jou de mogelijkheid je complete eigen Rig te bouwen met dit concept. Stel je Rig samen door er een te bouwen die geheel op jouw wensen inspeelt. Zo kun je je Rig van allerlei accessoires voorzien die jij nodig hebt voor jouw workout. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bouw je eigen Rig!

Klantreviews

Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 478 recensies bij Feedback Company.