Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Smith Machine

Smith Machine

Voordelen Smith Machine

Een Smith Machine heeft vele mogelijkheden en voordelen ten opzichte van oefeningen waarbij u met een losse stang traint. Of u nu explosieve krachttraining, maximale krachttraining, hypertrofie (massa) training of revalidatie training wilt doen, het gaat allemaal met een Smith Machine. Met een losse barbell traint u in 3 dimensies, lengte, breedte en hoogte. Bij een Smith Machine traint u enkel in de dimensie hoogte. Dit houdt in dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het voorover vallen of schuin gaan van de barbell. De barbell kan enkel omhoog en omlaag waardoor u zich veel meer op de oefening kunt concentreren en niet ook op uw houding hoeft letten. Dit is ideaal voor de beschreven trainingsvormen.

Smith Machine verhoogt veiligheid

De Smith Machine is voorzien van een spot systeem waardoor de barbell niet onder de minimale hoogte kan gaan. Deze hoogte kunt u zelf bepalen. Trainen met een Smith Machine is daardoor ook ideaal voor mensen die alleen trainen, u kunt maximaal trainen en als de laatste herhaling niet meer lukt kunt u deze gewoon op de spot laten rusten. Ook voor revaliderende mensen is een Smith Machine een perfect apparaat, omdat er geen onverwachte bewegingen gemaakt kunnen worden en dus zuiver getraind kan worden.
Een Smith Machine kan voor tal van oefeningen gebruikt worden. Denk aan: squats, bench press, neck press, upright row, barbell row, cal fraise of een leg press.

Smith Machine kopen

Wil je een Smith Machine kopen, maar heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste Smith Machine voor het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen? Of zou je graag meer informatie willen over een specifieke Smith Machine? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Team Betersport op telefoonnummer +31 (0) 77 321 10 75 of stuur jouw vraag naar info@betersport.nl

7 artikel(en)

7 artikel(en)