Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Lat Pulley Station

Lat pulley stations zijn een must voor iedereen die zijn rug wilt trainen. Bij een Lat pulley gebruikt u met name de Latisimus dorsi, tapezius en biceps.


Door middel van verschillende hand posities kunt u alleen met een pull down bar al minstens 4 verschillende oefeningen per houding uitvoeren. Voor extra variatie is het mogelijk om verschillende attachments te bevestigen om zo iedere vierkante cm van uw rug te trainen.


Een lat pulley station is ideaal om sterker te worden in uw arm en rug spieren. Op deze manier kunt u zich na verloop van tijd zelfstandig optrekken. Bent u al op dit niveau of wilt u daarna verder trainen, dan kunt u dit lat pulley station gebruiken om uiteindelijk een muscle up te maken.


Er zijn 2 varianten lat pulley stations; met steek gewicht en in plate loaded versies. Gebruik steekgewichten voor het gemak, hiermee hoeft u enkel één pin te verplaatsen om het gewicht in te stellen. Wilt u zich niet beperken tot het gewicht van steekgewichten dan kunt u ervoor kiezen om een plate loaded station aan te schaffen. Door middel van het toevoegen van gewichtschijven kunt u deze zwaarder maken.

4 artikel(en)

4 artikel(en)