Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Home Gym

Home Gym kopen?

Een Home Gym wordt ook wel krachtstation of multistation genoemd. Traint u liever thuis dan in de sportschool dan is een Home Gym ideaal. Met een Home Gym heeft u een kleine sportschool thuis, op slechts een paar vierkante meter. Home Gyms zijn er in diverse soorten en maten. Van een eenvoudig krachtstation, waarbij u een lat pull down, chest press en fly kunt trainen, tot stations die u kunt blijven uitbreiden met squats, dips, crunches en pull ups. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.


Home gym soorten (manier van gewicht verhogen)

Home Gyms worden geleverd met steek gewichten of met de mogelijkheid om halterschijven te gebruiken (plate loaded). Steek gewichten zijn sneller en makkelijker te bedienen doordat u enkel een pin in het gewenste steekgewicht dient te plaatsen. Een nadeel kan zijn dat u gebonden bent aan een maximum gewicht, van de door u gekozen Home Gym. Bij Plate Loaded Home Gyms kost het meer tijd om van gewicht te veranderen. Het voordeel van een Plate Loaded Home Gym is dat deze vaak zwaarder belast kunnen worden en je ook met hele kleine gewichtsverschillen kunt trainen. Let erop dat u een Home Gym koopt die nog verder uit te breiden is met kabel grepen of een extra station, zoals bijvoorbeeld een been unit of preacher curl.


Meer informatie over home gyms?

Wij hebben een breed assortiment home gyms te koop. Wil je meer informatie over een home gym? Of over krachtstations in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op.


Je kunt ons bereiken op 0031 (0)77 321 10 75 of info@betersport.nl. Tevens bieden wij de mogelijkheid direct te chatten met één van onze medewerkers, via de chat-functie rechtsonder in beeld.

24 artikel(en)

Gratis Kracht oefeningen poster bij BeterSport.nl

24 artikel(en)