Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Cable Crossover

Cable Crossover kopen?

De Cable Crossover is een van de meest veelzijdige apparaten. Of het nu gaat om borst, rug, schouder, arm of been training met de Cable Crossover is alles mogelijk. Bij de Cable Crossover geldt de slogan ‘’your limitation is your imagination’’. Anders geformuleerd, de hoeveelheid oefeningen die u kunt doen is afhankelijk van je eigen creativiteit. 


Cable crossover uitbreidingen

De Cable Crossover is te combineren met tal van accessoires, neem een aantal voorbeelden. Gebruik een triceps touw voor een overhead extension of een hammer curl. Enkel straps kunnen gebruikt worden voor een glute hyper extension. Enkele handgrepen voor een front squat of pecteral fly. Lat pully trek stang voor een kneeling lat pull down of een singel triceps touw voor een kick back.


Voordelen van een Cable Crossover

Het voordeel van de Cable Crossover is dat de pully’s apart verstelbaar zijn, waardoor de meeste oefeningen staand uitgevoerd kunnen worden. Het volledige lichaam werkt samen om een correcte houding aan te houden. Ideaal voor mensen die een volledig getraind lichaam willen. Doordat de pully’s apart instelbaar zijn, kunt u oefeningen in iedere richting uitvoeren, van boven naar beneden, van beneden naar boven of en zelfs oefeningen waarbij men tordeert voor bijvoorbeeld de schuine buikspieren. Al spelenderwijs leert men omgaan met de Cable Crossover en de diversiteit aan oefeningen blijft zich daarom uitbreiden. Amateur of topsporter, iedereen kan trainen met een Cable Crossover

8 artikel(en)

8 artikel(en)