Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Krachtapparaten

Bijna iedereen brengt op het werk steeds meer tijd achter de computer door. Dit leidt vaak tot lichamelijke klachten zoals een pijnlijke nek, maar ook een slechtere conditie en overgewicht doordat u te weinig beweegt. Krachttraining brengt hier verandering in. De belangrijkste voordelen zijn:

 

-  Meer kracht, meer energie en een betere conditie

-  Minder lichamelijke klachten door regelmatige krachttraining

-  U ziet er beter uit en voelt zich ook beter

 

Kortom, krachttraining brengt u heel wat voordelen. Met het uitgebreide aanbod van apparatuur bij BeterSport kunt u ook probleemloos aan krachttraining thuis doen. Zo hoeft u niet steeds naar de sportschool! Hieronder bespreken we enkele belangrijke punten voor u.

 

Trainingsdoelen met behulp van krachtapparaten

krachtapparaten wordt in de eerste plaats gebruikt voor het opbouwen en versterken van spieren. Dit doel behaalt u door zware gewichten te gebruiken en de oefening slechts een aantal malen te herhalen. Hierdoor ontstaan kleine scheurtjes in de spieren. In de rustperiode die na de oefening volgt, groeien de spieren tijdens het herstelproces.

 

Wanneer u kiest voor minder gewicht, bent u in staat de oefening veel vaker te herhalen. Deze manier van trainen wordt aangeduid als cardio en leidt tot meer uithoudingsvermogen. Zowel pure krachttraining als cardio zijn belangrijk voor een gezond en sterk lichaam. Met de krachtapparaten van Betersport kunt u beide trainingsdoelen verwezenlijken.

 

krachtapparatuur

Een groot aanbod van krachtapparaten

Als u kiest voor krachttraining thuis, dan heeft u de keuze uit veel verschillende apparaten. Belangrijk om te weten is dat sommige apparaten voor dezelfde spiergroepen bestemd zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Smith Machine en het Squat Rack die zich beide richten op de spieren in uw benen. Het belangrijkste verschil is dat de Smith Machine betere ondersteuning biedt en hierdoor beter geschikt is voor beginners.

 

Heeft u meer ervaring met krachttraining thuis? Dan is het Squat Rack het overwegen waard. Meestal is het niet nodig meerdere apparaten die dezelfde spiergroepen trainen te gebruiken. Let u hier dus op bij het bekijken van de verschillende categorieën krachtapparaten op onze website.

 

Krachttraining en andere fitnessapparatuur

Hoewel krachtapparaten gebruikt kan worden voor cardio, raden we u aan ook eens te kijken naar andere fitnessapparatuur. Zo stelt een loopband of een crosstrainer u nog beter in staat uw uithoudingsvermogen te verbeteren. Op het gebied van krachttraining thuis kunt u juist verder kijken naar losse dumbells, barbells en kettlebells. Deze zijn prima geschikt voor als u al wat meer ervaring hebt op het gebied van fitness.

 

Advies en meer informatie nodig?

Lijkt krachttraining thuis u wel wat, maar vraagt u zich af welke apparatuur het beste voor u geschikt is? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op! We staan altijd geheel vrijblijvend voor u klaar met deskundig advies. Ook voor meer informatie over een specifiek product kunt u bij ons terecht. Kijk voor de details op onze contactpagina.