• Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Informatie over gratis producten

Heb je een cadeautje ontvangen bij je bestelling?

Dan vraag je je misschien af waar dit blijft of hoe je hier gebruik van kunt maken. Begrijpelijk! We hebben de meest gestelde vragen over gratis producten hieronder overzichtelijk bij elkaar gezet!


Dat klopt! Het gratis boekje Goed van Start is zoals aangegeven een digitaal boekje. Een download van het boekje vind je in je bevestigingsmail. Bevestigingsmail kwijt geraakt? Je kunt 'm ook hier downloaden.

Dat klopt! De gratis krachtposter is zoals aangegeven een digitaal exemplaar, wel zo goed voor het milieu. Zo heb je 'm altijd bij de hand, waar je ook sport. Wil je de poster printen, dan kan dat op het formaat dat je zelf graag wilt.

Dat klopt. Heb je recht op een gratis persoonlijk trainingsprogramma, maar dit moet je wel nog even zelf aanvragen via dit aanvraagformulier. We vragen je een aantal gegevens in te vullen zodat we weten wat jouw basisconditie is. Met deze gegevens kunnen wij een trainingsprogramma opstellen dat gericht is op jouw trainingsdoelen.

Bij aankoop van een spinningfiets bij Betersport ontvang je een maand gratis CycleMasters. Een aantal dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen (meestal op vrijdag), ontvang je van ons een unieke code (check ook je spam inbox!) Deze code kun je via de website van CycleMasters inwisselen. Werkte de code niet, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van CycleMasters.

Garantie aan Huis is in ons systeem gekoppeld aan jouw bestelling. De factuur van jouw bestelling is tevens het garantiebewijs. Bewaar je factuur dus goed. Ben je de factuur kwijt, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou altijd een kopie van de factuur toesturen.

Dat hangt af van welk product je bedoelt. Elk product heeft namelijk andere garantievoorwaarden. Check ze op de productpagina. Wil je het zekere voor het onzekere nemen en extra garantie op je aankoop? Bestel dan de Garantie aan Huis module voor €19,95 per apparaat. Gebeurt er dan iets met je sportapparaat, dan sturen wij kosteloos een monteur naar je toe.Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company