• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Alle Kettler spinningfiets modellen

Kettler Racer 9

Al decennia lang is Kettler het meest bekende fitness merk. Het Duitse bedrijf is nog een van de weinige merken waarvan een deel van productie nog altijd in Duitsland plaats vind. Daar waar het over grote deel van alle fitnessmerken hun machines in Azië laten producten. Je kunt dan ook met recht spreken over Deutsche Gründlichkeit als het om een spinningfiets van Kettler gaat.

 

Weerstandsystemen van de Kettler spinningfietsen

Wanneer je je oriënteert op een Kettler spinningfiets moet je duidelijke keuzes maken met betrekking tot verschillende systemen, gebruikers niveau en technische aanvullingen. Zo heeft de Kettler spinningfiets Racer 1 een V-belt aandrijving en is voorzien van een viltblok remsysteem. De Racer 1 lijkt van de buitenkant exact hetzelfde als de Racer 3 maar de schijn bedriegt. De Kettler spinningfiets Racer 3 is namelijk voorzien van een magnetisch remsysteem. Doordat de weerstand van de Kettler spinningfiets Race 3 elektronisch verstelbaar is, kun je een van te voren geplande route fietsen zodat de weerstand zich tijdens je training aanpast. Je kunt dus zonder na te denken lekker door trainen met een verantwoord programma waarmee je ook je trainingsdoelen kunt behalen.

Kettler loopt voorop in spinningfietsen die elektronisch  verstelbaar zijn. Een uniek systeem waarmee je een compleet programma kan doorlopen zonder zelf de weerstand te verstellen, en je 100% kan concentreren op je work-out.  

De Kettler spinningfiets Racer 3 is overigens niet de enige Kettler spinningfiets met een magnetische weerstand. Ook in het hoge prijs / kwaliteitsniveau heeft Kettler nog enkele zeer fraaie modellen in zijn assortiment. Dit zijn de Kettler Tour 7, Racer 7, Tour 9 en de Racer 9.

Kettler Racer 9 stuur en trainingscomputer

De laatste 3 genoemden zijn zelfs voorzien van een geheel eigen virtueel systeem waarmee je overal ter wereld op het beeldscherm kunt fietsen. Dit unieke programma van Kettler heet World Tours en is voor de echte liefhebber een echte must. Het spinnen thuis alleen wordt hiermee pas echt leuk, daar waar je anders misschien redelijk doelloos op een zolder kamer alleen zit te fietsen. Een Kettler spinningfiets met World Tours is niet goedkoop en zal niet voor elke portemonnee haalbaar zijn, maar eerlijk is eerlijk, als je een echte liefhebber bent en je wil met een eenmalige aankoop voor altijd gemotiveerd en gestimuleerd blijven trainen, dan is een Kettler spinningfiets met World Tours de beste keuze.


Kettler spinningfiets accessoires

Een handige aanvullend accessoires voor een Kettler spinningfiets is in ieder geval een onderliggende vloermat. Bedenk dat je op een Kettler spinningfiets flink gaat transpireren. Je wil natuurlijk niet dat deze transpiratie op je vloer valt en daar in trekt. Bedenk dat transpiratie zuren en zout bevat welk kunnen bijten.

Voor het onderhoud van een Kettler spinningfiets is het altijd aan te raden om de transpiratie op de fiets zelf direct na het gebruik goed af te vegen en het liefst te desinfecteren. Zout kan op de langere duur namelijk ook voor roest zorgen.