• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Kettler loopbanden

Kettler is al meer dan 65 jaar een begrip op de sport- en vrijetijdsmarkt. Het Duitse kwaliteitsmerk heeft een grote diversiteit aan apparaten en producten die wereldwijd worden afgenomen. Mede doordat Kettler veel aandacht besteed aan innovatie is het merk al jarenlang toonaangevend op de fitnessmarkt. Het gebruiksgemak, het aansprekende design en de hoogwaardige kwaliteit die Kettler nastreeft komt tot uiting in de selectie loopbanden die u op de Betersport website vindt.

 

Dempingkettler loopband demping

De Kettler loopbanden zijn voorzien van een uitstekende demping door de zogenaamde ‘Shock Absorber’. Het mechanisme zorgt ervoor dat de klappen die u maakt tijdens het neerkomen op de loopband worden opgevangen. Hardlopen en wandelen op de Kettler loopbanden ontlast uw gewrichten, pezen en botten en verlaagd daardoor de kans op blessures aanzienlijk.

 

Comfort

De loopbanden van Kettler zijn van alle gemakken voorzien. Met de grootste eenvoud heeft u de mogelijkheid om de loopbanden op te klappen en te verplaatsen door middel van de transportwieltjes. Daarnaast kunnen de loopbanden als fluisterstil worden betiteld waardoor u op ieder moment van de dag gebruik kan maken van uw loopband. Ook zijn de loopbanden stabiel waardoor u comfortabel uw training op ieder niveau kunt volbrengen. 

 

Design

Aan het design van de Kettler loopbanden is uitgebreid aandacht besteed. Door het strakke uiterlijk en de fraaie afwerking zijn de loopbanden voor iedere kamer een echte aanwinst en door het zwart/grijze uiterlijk passen ze moeiteloos in ieder interieur. De groot uitgevoerde trainingscomputers zijn voorzien van verlichting en verschaffen u duidelijk inzicht in uw trainingsgegevens. Door middel van de ingebouwde tablet houder heeft u daarnaast voldoende mogelijkheden om de functionaliteiten en het trainingsplezier nog verder uit te breiden.

  

Diversiteit

In het assortiment Kettler loopbanden zijn twee lijnen te onderscheiden namelijk de ‘Kettler Run’ loopbanden en de ‘Kettler Track’ loopbanden. In beide lijnen is een duidelijke opbouw te zien in het vermogen van de motor en de grootte van het loopoppervlak. Vuistregel daarin is dat de mate van comfortabel trainen wordt verhoogd naarmate het loopoppervlak breder en langer- en de motor sterker zijn.

 

Trainingscomputerkettler loopband display

Standaard zijn de Kettler loopbanden uitgerust met een trainingscomputer die inzicht geeft in uw gelopen tijd, afstand, snelheid, hellingshoek, hartslag en het aantal verbruikte calorieën. Daarnaast hebben de loopbanden diverse trainingsprogramma’s die verschillen in de mate van snelheid en hellingshoek en optioneel zijn er mogelijkheden om te trainen op uw hartslag of op basis van uw eigen profiel. De meeste Kettler loopbanden hebben ook uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van applicaties of het Kettler World Tours softwareprogramma.

 

Kettler World Tours

Kettler heeft een zeer geavanceerd softwareprogramma ontwikkeld dat gebruikt kan worden om interactief te trainen. Door middel van 3D luchtfoto’s geeft de Kettler World Tours software een realistische weergave van de door u gekozen routes. De route die u wilt lopen wordt met behulp van GPS gegevens gedetailleerd en vloeiend weergegeven. De Kettler World Tours software heeft naast deze functionaliteiten ook een aantal geavanceerde functies zoals een trainingskalander, de race-modus waarin u kunt lopen tegen andere gebruikers en gestandaardiseerde niveau- en conditietesten.