• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Kettler Hometrainer

Kettler Golf PKettler is misschien wel het bekendste fitnessmerk in Europa en dat is niet voor niets zo. Nieuwe ontwikkelen op de voet volgen en deze zelf creëren. Al meer dan 60 jaar komt Kettler met baanbrekende vernieuwingen in de sportmarkt. Sommige daarvan hebben geschiedenis geschreven: met de werelds eerste aluminium hometrainer bracht Kettler in 1977 een revolutie in de fietsenwereld, de hometrainer golf ontwikkelde zich in de jaren tachtig tot het favoriete fitnessapparaat van Europa.Opgericht door Heinz Kettler in 1949 en tegenwoordig beheerd door zijn dochter Karin Kettler die als eigenaresse en bedrijfsleidster de visie waarmee haar vader het bedrijf starten doorzet. Het kleine bedrijfje dat haar vader starten is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concern. Meer dan 2000 medewerkers zetten zich in voor de ontwikkeling, productie en verkoop van deze vernieuwende producten. De sleutel tot Kettlers succes is dat naast functionaliteit, ontwerp en gebruiksvriendelijkheid sterk word gecontroleerd op kwaliteit.


De zogeheten “deutsche gründlichkeit”. Door nauw samen te werken met de beste bedrijven en instituten op gebied van ontwerp, technologie en gezondheid worden de producten van Kettler steeds verder verbeterd. De ontwikkeling staat nooit stil. In 2009 en 2010 won Kettler op de Plus X-award de titel van “Most Innovative Brand”


De Kettler Hometrainers

Kettler Recumbent Bike


Kettler beschikt over een groot assortiment hometrainers van de manuele hometrainers zonder poespas voor thuisgebruik tot semi professionele hometrainers met de nieuwste technische snufjes. Want wat is er fijner dan thuis op uw gemak trainen. Met een hometrainer traint u verschillende spiergroepen door fietsbewegingen te maken. Tevens traint u uw longinhoud. U bepaalt zelf het tempo, de weerstand en de lengte van uw training. Wanneer u op zoek bent naar een hometrainer die het beste bij u past kunt u op de volgende punten letten.


Het gewicht van het vliegwiel bepaald de weerstand die u op kunt wekken. Hiernaast zorgt een zwaarder vliegwiel ook voor een soepele rotatie bij het trainen. Naast het vliegwiel zijn ook het zadel en het stuur van belang. Wanneer u gaat trainen is het belangrijk dat u een goede trainingshouding kunt aanhouden. En wanneer u met meerdere personen gebruik maakt van de hometrainer is het prettig dat deze eenvoudig te verstellen is.


Voor mensen die minder mobiel zijn heeft Kettler de zogeheten Recumbent hometrainer Dit is een ligfiets met een lage instap en een comfortabele rugleuning. De comfortabele rugleuning is ook uitermate geschikt voor mensen met lage rugklachten.


Alle hometrainers beschikken over een trainingscomputer die de volgende gegevens weergeeft: weerstand, tijd, afstand, snelheid, aantal omwentelingen, calorieverbruik en hartslag. De hartslag kan elektronisch worden gemeten dmv de handsensoren. Bij sommige modellen zijn deze zelfs verplaatsbaar. Tevens is als optie een borstband mogelijk. Ook beschikt elk model over de optie om deze waterpas in te stellen en is de hometrainer voorzien van dubbele kogellagers.


Kettler Service

Mocht er ooit een defect aan uw hometrainer komen dan is het goed om te weten dat Kettler een uitstekende service bied. Met zijn eigen service afdeling komt Kettler bij u aan huis om het probleem te verhelpen. De Kettler service afdeling heeft een team van vakmensen die deze apparaten van voor tot achter kennen en alles naar wens zullen verhelpen.