• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Kettler Homegym

Kettler HomegymKettler is een van oorsprong Duits bedrijf welke nu alweer 65 jaar bestaat. Kettler is begonnen met het fabriceren van tuin meubelen en is wereldberoemd geworden met de Kettcar. Sinds 1977 is Kettler begonnen met het ontwerpen en fabriceren van fitnessapparatuur. Ondertussen wordt lang niet alles van Kettler meer gemaakt in Duitsland maar is een grootdeel van het assortiment afkomstig uit Azië.

 

Total body work-out

Het grote voordeel van een homegym zijn de vele mogelijke krachtoefeningen die u kunt doen met één apparaat. Zo kunt u met de Kinetec F3 bijvoorbeeld al 50 verschillende oefeningen doen! Enkele van deze oefeningen zijn de chest press, biceps curl en de leg extension. Dit zijn al 3 oefeningen waarmee u uw borst, biceps en benen kunt trainen. Er zijn er echter nog talloze om te noemen! Een homegym heeft daarmee als voordeel dat u een grote variatie in uw trainingsschema kunt opnemen zodat het trainen niet saai wordt maar juist altijd een uitdaging blijft. Dit komt u motivatie om te trainen hierdoor alleen maar ten goede!

 

Het is met een homegym mogelijk om uw gehele lichaam te trainen. Zo kunt u diverse been, borst en armspier oefeningen doen. Dit is mogelijk omdat dankzij een katrollen systeem het zelfde gewichtsblok gebruikt wordt voor de diverse pully’s. Naast de standaard pully’s en latten is het bij sommige Kettler homegyms ook mogelijk om uit te breiden met optionele stukken of zelf met extra gewichtsblokken voor de echte krachtpatsers!

 

Krachtig Design

De Kettler Home-gyms zijn niet alleen veelzijdig ze toveren een kamer ook om tot een echte sportkamer dankzij het stoere en degelijke design. Het design is niet alleen voor het oog maar is hiernaast ook nog een zeer functioneel. Zo zijn er verschillende modellen waarvan de rugleuning te verstellen is voor een perfecte trainingshouding. Ook zijn de apparaten zo vorm gegeven dat de homegyms staan als een huis, zelfs tijdens de meest zware oefeningen!

 

De vele voordelen van een homegym

Het grootste voordeel van een homegym is dat u niet meer de deur uit hoeft om toch te kunnen sporten! Niet meer door weer en wind maar lekker thuis trainen! Enkele benodigdheden zijn voldoende ruimte, ook rondom de homegym, en een stevige vloer. Wanneer u uw vloer wilt beschermen is het aan te raden om hier stevige rubberen matten onder te leggen.

 

Op den duur is thuis trainen ook zeker financieel gezien een voordeel. U zit niet vast aan een sportschool abonnement, welke natuurlijk ineens een jaar verlengd wordt! Thuis trainen heeft ook als voordeel dat u niet gebonden bent aan openingstijden of vakantiedagen van een sportschool. Kortom: thuis trainen op een Kettler homegym heeft vele voordelen!

 

Weet u nog niet zeker of een Kettler homegym geschikt voor u is of weet u niet welk model het beste bij uw trainingsdoel past? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij geven u graag een professioneel advies zodat u zeker de juiste keuze maakt! U kunt altijd contact op nemen via de e-mail of tijdens openingstijden via de chat en telefoon.