• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

 • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

 • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Kettler Crosstrainers

Kettler is van ouds uit één van de meest bekende merken op het gebied van thuisfitness. Het Duitse Fitness merk bestaat sinds 1949 en verkoopt crosstrainers in meer dan 60 verschillende landen. De Duitse degelijkheid, de zorg en het innovatieve design is er mede verantwoordelijke voor dat vele thuissporters gebruik maken van een Kettler Crosstrainer.

 

Met een crosstrainer traint u uw gehele lichaam in één soepele en aaneengesloten beweging. Dit zorgt er voor dat u geheel blessure voorkomend traint. De gewrichten hoeven namelijk geen klappen op te vangen waardoor u deze ontlast.

 

Bij aanschaf van een Crosstrainer is het van belang dat u rekening houd met een aantal punten.

 1. Zwaarte vliegiel;
 2. Intensiteit van gebruik; 
 3. Maximaal belastbaar gewicht;
 4. Lengtepas;
 5. Stabiliteit. 

 

Vliegwielkettler crosstrainer

Als u naar het vliegwiel van de Kettler crosstrainers kijkt ziet u dat twee verschillende modellen zijn. Zo ontwerpt Kettler een crosstrainer met het vliegwiel aan de voorkant als aan de achterkant. Beide vliegwielen hebben weer een ander resultaat.

Rearwheel

Een crosstrainer met het vliegwiel aan de achterkant maakt een compactere beweging die de lucht in gaat. Hierdoor creëert u meer een fietsbeweging en legt u meer belasting op uw bovenbenen.
Daarnaast zijn de crosstrainers met een rearwheel kleiner en dus ruimte besparend.

Frontwheel

Een crosstrainer met het vliegwiel aan de voorkant maakt een vele langere beweging ten opzichte van een vliegwiel aan de achterkant. Dit heeft als resultaat dat u een vele natuurlijkere loopbeweging maakt. (langlaufbeweging) Hierdoor traint u geheel ergonomisch. U heeft nauwelijks in de gaten dat u traint maar werkt wel een effectieve training af.

 

Uniek Design

De Crosstrainers van Kettler staan bekend om hun strakke en unieke design. Dit gecombineerd met de gevoelde gewichtloosheid tijdens het trainen en de ergonomisch lichaamshouding zorgt er voor dat Kettler niet alleen een product verkoopt maar een totale sportieve lifestyle creëert.

 

Trainingsprogramma’s

De Kettler Crosstrainers zijn uitgerust met voorgeprogrammeerde programma’s. De Programma’s variëren per crosstrainer. Dankzij deze programma’s heeft u een houvast om uw persoonlijke trainingsdoelstelling te behalen. De voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s verschillen uit de onderstaande programma’s:

 • Helling;
 • Vet verbranding;
 • Interval;
 • Cardio;
 • Manueel;
 • persoonlijke programma’s.

 

Naast de hierboven vermelde programma’s, bied Kettler de mogelijkheid om op hartslag te trainen. Door gebruik te maken van de handsensoren, oorclip of borstband traint u nog nauwkeuriger. Dit heeft al resultaat dat u sneller uw doel behaald. Het programma zorgt er voor dat u binnen een grens van uw ingevoerde hartslag blijft door geheel automatisch de weerstand aan te passen.

 

World Tours

Sommige Kettler Crosstrainers kunnen gebruik maken van de trainingssoftware World Tours. World Tours maakt het mogelijk om in en outdoor trainingen na . Dankzij het GPS systeem kunt u de Kettler Crosstrainer d.m.v. real-time video beelden narijden en geniet u van beelden van de werkelijke omgeving.

Verder biedt Kettler World Tours nog de optie om binnen de onlinemodus virtuele wedstrijden aan te gaan tegen anderen gebruikers.

 

Gedegen advies?

Betersport is een erkende Kettler dealer. Mede hierdoor kunnen wij u van gedegen advies voorzien en hebben wij alle technische kennis in huis m.b.t. het merk Kettler. Heeft u vragen? Onze deskundige klantenservice en technische dienst staan u graag te woord. U kunt ons zes dagen in de week bereiken via  telefoon: 0031 (0)77 – 321 10 75, mail: info@betersport.nl of via de chat op onze website.