• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Kenny Joyce Spinningfiets

Kenny Joyce SpinningfietsKenny Joyce is een gerenommeerd spinningfietsen merk uit Taiwan. Het bedrijf dat is opgericht in 1995 maakt ondertussen al 20 jaar spinningfietsen van sportschool waardige kwaliteit. Hieronder worden enkele specificaties en unieke punten van de Kenny Joyce spinningfietsen verder toegelicht.


Fluisterstil dankzij de Hutchinson V-belt


Op 1 model na maken alle spinningfietsen gebruik van een V-belt. Deze band heeft enkele grote voordelen ten opzichte van spinningfietsen met een ketting. Zo zijn fietsen met een v-belt fluisterstil als er op getraind wordt, u hoort hier niet het normale geluid van een fietsketting.

 

Een tweede voordeel is de levensduur en het onderhoud. Een v-belt heeft een enorm lange levensduur en kan daarnaast is daarnaast ook altijd geschikt voor intensief thuis gebruik of zelfs commercieel gebruik zoals een sportschool. Wanneer u een spin fiets met een ketting heeft zult u de ketting moeten onderhouden zodat deze, net zoals bij normale fietsen, soepel blijft draaien. Bij een spinningbikes met een v-belt is er nagenoeg geen onderhoud nodig en kunt u altijd zorgeloos blijven trainen.

 

Spinningfietsen voor professioneel gebruik

In het assortiment welke Betersport heeft van Kenny Joyce zijn 3 professioneel gewaardeerde spinningfietsen opgenomen. Dit zijn de Team Bike (met v-belt of ketting) en de Vortec Prestige Watt Bike. Deze bikes kenmerken zich door een robuust frame. Om dit te benadrukken krijgt u op de varianten van de team bike levenslange garantie op het frame en laswerk. Het frame van deze 2 spinningfietsen is zo robuust dat het een maximaal belastbaar gewicht heeft van 175 kg! Om het frame nóg beter te maken is het behandeld met een coating zodat het resistent is tegen corrosie en transpirantie.

 

Hiernaast zijn deze professionele spinningfietsen perfect te verstellen voor iedere gebruiker. Met 3 simpele handelingen kunt u het stuur en het zadel zowel horizontaal als verticaal verstellen. Wanneer u de fietsen wilt gebruiken in uw sportschool of fysiopraktijk dan kunt u er vanop aan dat iedere gebruiker een goede trainingshouding kan aannemen.

 

Uniek aan de Vortec Prestige Watt Bike is de trainingscomputer. Deze spinningfiets is uitgerust met maar liefst 16 verschillende etappes. De training gegevens worden overzichtelijk weergegeven op het display van de spin bike.

 

Kenny Joyce Spinningfiets Stuur

Stoer en Sportief design

De Spinningfietsen van Kenny Joyce kenmerken zich ook door het sportieve en stoere design. Enkele modellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar zoals wit, zilver en zwart. Dankzij de hoogwaardige afwerking geven deze spinningfietsen uw sportschool of sportkamer een sportief aanblik.

 

Stuur met meerdere houdingen

Natuurlijk is een mooi design leuk voor het ook maar het moet hiernaast natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom is het bij ieder model mogelijk om meerdere handposities aan te nemen op het stuur. Sommige modellen hebben zelfs een stuur waarbij het mogelijk is om echt in de beugels te kruipen zoals bij een wielrenfiets. Op het stuur is een speciale laklaag aangebracht om een maximale grip te garanderen.


Toe clips en SPD systeem

Om ook de fanatieke sporters tevreden te stellen is er bij het ontwerp van de pedalen niet alleen gekozen voor toeclips maar is het ook mogelijk om hier eigen speciale schoenen met SPD systeem te gebruiken zoals op vele wielrenfietsen mogelijk is.