• Voor 16:00 besteld morgen in huisof kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Interactieve Trainingscomputer - FitBike

€ 80,00 € 100,00

Op voorraad

Aantal:
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Interactief trainen
  • Trainen met streetview
Beschrijving

Raak jij snel verveeld omdat je alleen maar hetzelfde trainingsprogramma traint? Met de nieuwe trainingscomputer voor de FitBike Race Magnetic Home & Pro is dit verleden tijd! Met deze computer is het mogelijk om overal ter wereld te trainen! Dankzij de nieuwe innovatieve trainingscomputer voor deze spinningbike kun je interactief trainen aan de hand van Google Streetview beelden!

Uiteraard zijn er ook diverse trainingsprogramma’s in opgenomen om voor iedere sporter een compleet pakket aan te bieden. De trainingscomputer maakt een Bluetooth verbinding je Smartphone. Hierna neemt de applicatie iBiking+ alles over. Deze app is gratis te downloaden voor Android en iOS (Apple).

Nadat de verbinding tot stand is gebracht kun je een route uitstippelen en deze gaan trainen. Dit kan een rondje in New York zijn of een stevige berg beklimming in de Alpen!

Snelheid detectie

Dankzij de innovatieve circulaire bewegingstechnologie neemt de sensor op de Fitbike Race Magnetic Pro real-time bewegingen waar vanuit uw spinningfiets waardoor je de afstand van je eigen gekozen route ook daadwerkelijk fietst. Hierdoor worden je trainingen een stuk intensiever en zal het behalen van je persoonlijke doelstellingen een stuk uitdagender worden!

Weerstand

De FitBike Race Magnetic Pro staat bekend om zijn magnetische weerstand systeem. Dit systeem zorgt er voor dat je de weerstand op de spinningbike tot een zeer hoog niveau in kunt stellen. Wil je daadwerkelijk de Alpe d’Huez beklimmen of misschien wel de Mont Ventoux? Dan kun je deze weerstand dus ook zó hoog instellen dat het ook echt een intensieve klim wordt! De weerstand van de spinningbike zal niet automatisch mee worden veranderd met de hellingshoek van uw route. Dit maakt het mogelijk om als beginnende sporter ook steile bergen te beklimmen.

Gegevens

Door middel van de iBiking+ applicatie is het mogelijk om je vooruitgang van je trainingen bij te houden. Gegevens zoals je afstand, gemiddelde snelheid, calorieverbruik en tijd zijn terug te bekijken.

Let op! Deze trainingscomputer is enkel te gebruiken in combinatie met de iBiking+ applicatie en heeft op zichzelf geen display of ingebouwde trainingsprogramma’s! Deze interactieve trainingscomputer is enkel te gebruiken in combinatie met de FitBike Race Magnetic Home & Pro

Specificaties
Algemene informatie
Soort Trainingscomputer voor FitBike Race Magnetic Home & Pro
Garantie particulieren 1 jaar
Garantie bedrijven 1 jaar
Opgebouwd in Showroom
Afhalen
Afmetingen & Gewicht
Vragen over Interactieve Trainingscomputer - FitBike

Henk Sijtsma

Hallo,
Ik heb de interactieve Trainingscomputer besteld en ook ontvangen maar daar zit totaal geen instructie/help/uitleg bij.
Hoe maak je de steun vast, hoe maak je verbinding,hoe werkt het allemaal?

Antwoord door: BETERSPORT

Beste Henk,

Dank voor uw bericht. De steun van de Interactieve Trainingscomputer maakt u met de rubberen band aan het stuur van de Spinningbike vast. De verbinding maakt u middels Bluetooth.

Op de achterkant van de trainingscomputer staat de Bluetooth naam van het apparaat. Hiermee kunt u verbinding maken met uw telefoon.

Mocht u er niet uitkomen via deze weg kunt u eventueel ook telefonisch contact met ons opnemen. Dan zorgen wij dat u de verbinding kunt maken.

Sportieve groet,

Team Betersport

Gerrit van Willigen

Wat heb ik allemaal nodig om deze trainingscomputer te kunnen gebruiken op mijn spinningbike

Antwoord door: BETERSPORT

Beste Gerrit,

Om gebruik te maken van de computer, dient u te beschikken over een Fitbike Magnetic Home of Pro Spinningbike.
Daarnaast moet u over een smartphone beschikken waarmee u de applicatie iBiking+ kunt downloaden.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team BS

Ilse Vermeulen

Beste,
Zopas de FitBike magnetic pro ontvangen, maar zoals hierboven ook reeds terecht opgemerkt: een woordje uitleg ivm installatie van de bijbehorende computer zou niet misstaan. Na veel gepruts hebben we wel alles naar behoren kunnen aanbrengen, maar als ik nu start te trappen, zie ik rpm van 160 en snelheden v 72 km/u terwijl ik aan een slakkengang beweeg. Wat dien ik nog aan te passen opdat dit goed functioneert?
Mvg,
Ilse

Antwoord door: BETERSPORT

Beste Ilse,

In de applicatie kunt u de ratio aanpassen. Deze dient u aan te passen naar 4,7.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team Betersport

Sarah

Beste,

Wij kochten een Fitbike magic Pro, samen met de trainingscomputer. Echter krijgen we totaal geen verbinding met de smartphone.
Kunt u me helpen?

mvg

Antwoord door: BETERSPORT

Beste Sarah,

Op de achterkant van de trainingscomputer staat de Bluetooth naam van het apparaat. Hiermee kunt u verbinding maken met uw telefoon.

Mocht u er niet uitkomen via deze weg kunt u eventueel ook telefonisch contact met ons opnemen. Dan zorgen wij dat u de verbinding kunt maken.

Met vriendelijke groet,

Team BS

Ruben Jansen

De meting is onjuist. Na alles te hebben geinstalleerd geeft de meting een snelheid aan van >100KM per uur. Hoe kan de juiste snelheid worden aangegeven?

Antwoord door: BETERSPORT

Beste Ruben,

Dank voor uw bericht. Ik verwacht dat de Gear Ratio van de Interactieve Trainingscomputer nog op 1.0 staat. Deze dient op 4.7 gezet te worden. Dit kunt u veranderen door in de applicatie naar "Settings" te gaan en deze te veranderen.

Sportieve groet,

Team Betersport

Reviews over Interactieve Trainingscomputer - FitBike

Nog geen reviews geplaatst