Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Hulk Force - Raw Iron Lemon

Hulk Force - Raw Iron Lemon

 • ✓ Merk: Raw Iron
 • ✓ Voor een extra stevige pomp en betere doorbloeding van de spieren
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Gratis Verzending vanaf € 60 ,-

Nog 3 op voorraad

€ 39,90
Hulk Force - Raw Iron - verpakking pot - www.betersport.nl

Video

Hulk Force - Raw Iron Lemon

Wat is HULK FORCE ? HULK FORCE is een zeer krachtige pre-en postworkout cocktail. Gemaakt van ingrediënten waarvan onomstotelijk vast staat dat ze bijdragen tot krachttoename, uitstel van spiermoeheid, bevorderen van herstel en bevordering van extra spiergroei. Zo zit er o.a. Creatine, L-Citrulline, Glutamine, Beta-Alanine, Dextrose, Mineralen, Waxy Mais en BCAA's in HULK FORCE en...alles zit in de juiste, zeer hoge, wetenschappelijk aangetoonde, doseringen waardoor ze ook echt werken!

Wat is HULK FORCE niet? HULK FORCE is niet het zoveelste pre-workout goedje waar je misselijk van wordt, niet van kan slapen of van staat te stuiteren in de sportschool! We gebruiken liever wat hogere doseringen ingredienten waar je sterker van wordt, beter van herstelt en meer massa mee aanzet dan ingrediënten waar je hele lichaam van slag van raakt!

Wanneer gebruik je HULK FORCE? HULK FORCE gebruik je alleen op trainingsdagen, voor EN na je training. Op rustdagen gebruik je Creatine om je Creatine gehaltes hoog te houden. Zo is HULK FORCE veel voordeliger in gebruik dan ander pre-en postworkout producten!

 

Wat kun je verwachten van de ingrediënten in HULK FORCE?

 • De Creatine in HULK FORCE zal je 10% sterker maken na ongeveer 7 dagen.
 • De Beta-Alanine zal de verzuring in je spieren uitstellen en zal de spieren helpen sneller van hun evt. verzuring af te komen. Je kunt dus meer reps maken met een bepaald gewicht.
 • De Dextrose en Waxy Mais zullen je spieren van extra energie voorzien voor de training. Na de training zullen ze snel de energie voorraden weer aanvullen. Ook zorgen de Dextrose en de Waxy Mais er voor dat de Creatine, BCAA's en Beta-Alanine sneller naar de spieren getransporteerd worden en beter door de spieren opgenomen worden.
 • L-Citrulline-NO booster, bevordert de aanmaak in het lichaam van stikstofoxide. L-Citrulline stimuleert vetafbraak; stimuleert spiergroei, bevordert ontgifting van ammoniak (eiwitstofwisseling), vermindert vermoeidheid tijdens en na inspanning en zorgt voor een betere pomp!
 • De zeer hoog gedoseerde BCAA's (aminozuren) helpen spierafbraak voorkomen tijdens de training en leveren de bouwstenen aan de spieren na de training om sneller te herstellen en te groeien.
 • De Glutamine versterkt het immuunsysteem en helpt het lichaam bij de omzetting van eiwitten waardoor de spiergroei extra kan worden bevorderd.
 • De toegevoegde mineralen complex is belangrijk bij groei, instandhouding en herstel van spierweefsel. Mineralen zijn ook betrokken bij het samentrekken van spieren, het functioneren van de zenuwen en bij de energie huishouding.
 • Al deze ingrediënten bij elkaar vormen een no-nonsense cocktail om keihard je grenzen te doorbreken.

 

 

Hoe neem je HULK FORCE in?  Meng 50 gram poeder (1 opgehoopte  scoop) met water en neem in ongeveer 30 minuten voor de training. Meng na de training weer 50 gram poeder en neem in direct na de training. Op rustdagen neem je 5 gram(1 theelepel)  Creatine Monohydraat in bij het ontbijt. Let op: de creatine wordt niet meegeleverd. 

HULK FORCE: langer en zwaarder trainen, sneller herstellen en meer spiermassa opbouwen!

 

Veelgestelde vragen over HULK FORCE

 • Is HULK FORCE volledig dopingvrij? Ja, alle stoffen in HULK FORCE zijn 100% legaal en veilig en komen op geen enkele dopinglijst voor.
 • Wat is het verschil tussen pre-workouts zoals Crack en No-Xplode en de HULK FORCE? Het grote verschil is dat de belangrijke ingrediënten zoals Creatine, Beta-Alanine en de BCAA's veel hoger gedoseerd zijn bij de HULK FORCE. Dat kan omdat de stimulerende stoffen zoals cafeïne weg zijn gelaten bij de HULK FORCE. Bij de HULK FORCE dus geen misselijkheid, koud zweet en onrust in je lijf, wel geleidelijk meer kracht en groei. DE HULK FORCE is ook nog eens een stuk goedkoper in gebruik!
 • Er komt een heel dun, wit schuimlaagje op mijn HULK FORCE drankje, is dat normaal? Dat is heel normaal. Er zit namelijk een hoge dosering BCAA's(aminozuren) in HULK FORCE en die zorgen voor een heel dun wit schuimlaagje.
 • Welke smaak heeft HULK FORCE? De smaak is citroen maar absoluut niet zuur of bitter. De smaak is overigens makkelijk aan te passen door het te mengen met meer of minder water of het te mengen met bijv. vruchtensap of aanmaak siroop.
 • Kunnen jullie nog kort samenvatten wat HULK FORCE precies doet?

 

HULK FORCE maakt je 1) sterker 2) stelt vermoeidheid uit 3) zorgt voor sneller spierherstel 4) geeft meer energie 5) helpt sneller spiermassa op te bouwen.

Detaillering ingrediënten per 100 gram dagdosering: Creatine Monohydraat 6 gram, Glutamine 6 gram, L-Citrulline 6 gram, BCAA complex: (L-Isoleucine 5 gram, L-Leucine 2,5 gram, L-Valine 2,5 gram), Beta Alanine 6 gram, Mineralen complex: (Magnesium 68 mg, Kalium 262 mg Natrium 354 mg)

Ingrediënten:Dextrose Monohydraat, Waxy Mais, L-Citrulline, Creatine Monohydraat, L-Glutamine, Beta Alanine, L-Isoleucine, L-Leucine, L-Valine, Zuurteregelaar E330, Smaakaroma (Lemon),Zoetstof E952, E954, Natrium Chloride, Magnesium Citraat, Kalium Chloride

 

Bevat geen aspartaam

 

Voedingswaarde per100 gram:
Kcal 355
Eiwit 0 gr
Koolhydraten 67 gr
Vet 0 gr

Inhoud: 2 kg

Allergie-informatie: Dit product bevat de volgende allergenen: mais

GMO: Dit product bevat geen Genetisch Gemodificeerde Organismen (non-GMO) zoals bedoeld in de EU verordening 2001/18.<br />E.E.G. eisen:

Alle ingrediënten voldoen aan de E.E.G. eisen die gesteld worden in richtlijn 95/2/EG betreffende levensmiddelenadditieven.

Algemene informatie

Garantie bedrijven
Review by Abdulaziz
Prijs
Kwaliteit
Ik vind goed product maar ik heb 1 vraag. Is het ook mogelijk dat je als drink dat je gewicht aankomt (Geplaatst op 16-01-2015)
Review by Danny
Kwaliteit
Prijs
Wondermiddeltje! Dit merk je direct na de eerste keer gebruiken.
(Geplaatst op 07-07-2014)

Schrijf uw eigen review

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Vraag over: Hulk Force - Raw Iron Lemon

 

Stel uw vraag

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht