• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

LichaamsgewichtenLichaamsgewicht training is ongelooflijk effectief voor de opbouw van spieren. Sommigen beweren zelfs dat het is beter dan trainen met losse gewichten. Lichaamsgewicht oefeningen zijn minder belastend voor je gewrichten dan de traditionele krachttraining oefeningen. Ze zorgen voor een meer natuurlijk bereik van de beweging en verbeteren effectief je gehele lichaamsconditie.

Core training

Geavanceerde lichaamsgewicht oefeningen bevorderen ongeëvenaard jouw core strength. Dit is wat leidt tot grote winst aan spieren en kracht. Er zijn nog steeds mensen die beweren dat lichaamsgewicht training bij lange na niet zo effectief is als gewichtheffen, als het gaat om het opbouwen van spieren. Kijk bij twijfel eens naar de bovenlichamen van mannelijke turners en oordeel zelf of lichaamsgewicht training spieren ontwikkelt.

Gewichtjes kopen

We hebben lichaamsgewichten in verscheidene soorten en maten. Voor om polsen en enkels hebben we al gewichtjes te koop vanaf een halve kilo, tot en met 3 kilo. Gewichtsvesten hebben we tot en met 20 kilo.

Wilt u advies of wilt u liever telefonisch (lichaams)gewichten kopen? Neem dan contact op  via chat, mail of telefoon!

Klantreviews

Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 478 recensies bij Feedback Company.