Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Lichaamsgewichten

Lichaamsgewichten

Lichaamsgewicht training is ongelooflijk effectief voor de opbouw van spieren. Sommigen beweren zelfs dat het is beter dan trainen met losse gewichten.

Lichaamsgewicht oefeningen zijn minder belastend voor je gewrichten dan de traditionele krachttraining oefeningen. Ze zorgen voor een meer natuurlijk bereik van de beweging en verbeteren effectief je gehele lichaamsconditie.

 

Core training

Geavanceerde lichaamsgewicht oefeningen bevorderen ongeëvenaard jouw core strength. Dit is wat leidt tot grote winst aan spieren en kracht. Er zijn nog steeds mensen die beweren dat lichaamsgewicht training bij lange na niet zo effectief is als gewichtheffen, als het gaat om het opbouwen van spieren. Kijk bij twijfel eens naar de bovenlichamen van mannelijke turners en oordeel zelf of lichaamsgewicht training spieren ontwikkelt.

 

Gewichtjes kopen

We hebben lichaamsgewichten in verscheidene soorten en maten. Voor om polsen en enkels hebben we al gewichtjes te koop vanaf een halve kilo, tot en met 3 kilo. Gewichtsvesten hebben we tot en met 20 kilo.

 

Wilt u advies of wilt u liever telefonisch (lichaams)gewichten kopen? Neem dan contact op  via chat, mail of telefoon!

16 artikel(en)

16 artikel(en)