Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Verstelbare kettlebells kopen

Weet jij niet welk gewicht je nodig hebt? Of wil je graag met verschillende gewichten kunnen trainen, zonder een kettlebell verzameling aan te leggen? Dan hebben wij de oplossing voor je: een verstelbare kettlebell.

In ons assortiment hebben wij twee verstelbare kettlebells. Allereerst de verstelbare kettlebell van Focus Fitness; deze kettlebell oogt qua vorm net als de standaard, gietijzeren kettlebell. Deze bestaat echter niet uit één massieve bal, maar bevat in de center van “de bal” een stapel gewichtschijven. Het totale gewicht van deze kettlebell is 18kg, maar door gewichtschijven uit de bal te verwijderen, kan dit gewicht aangepast worden van 3 tot 18kg.

De andere verstelbare kettlebell is de quick-lock kettlebell van Ironmaster. Ook deze is verstelbaar door middel van het toevoegen of weglaten van gewichtschijven. De quick-lock bestaat uit een handgreep zoals bij een normale kettlebell, waar gewichtschijven onder bevestigd kunnen worden met behulp van een grote, met de hand aan te draaien schroef.

2 artikel(en)

2 artikel(en)