Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Kettlebell

Kettlebell

Een Kettlebell kopen? Dan ben je bij Betersport aan het juiste adres. Bij ons vindt je een breed assortiment aan kettlebells. Wat je ook zoekt, wij hebben het. Wij geven je ook graag advies over welke kettlebells het beste bij je wensen passen. Koop je voor 21.00 uur jouw kettlebell dan bezorgen wij deze de dag erna al bij jou thuis. Wacht niet langer en bestel jouw kettlebell bij Betersport.

 

Wat zijn Kettlebell oefeningen?

Kettlebell oefeningen vallen onder de HIT trainingen. Dit staat voor High intensity interval Training. Dit betekent in het kort dat je in korte tijd, een zeer intensieve training uitvoert. Zo zijn er kettlebell oefeningen gericht op jouw complete lichaam, maar ook kettlebell oefeningen voor de buik. Uit onderzoek blijkt dat de hoge intensieve intervaltraining vele malen effectiever is om jouw lichaam in korte tijd in optimale conditie te brengen. Tevens is het effectiever dan cardio en krachttraining. Zo staat 30 minuten gelijk aan 90 minuten cardio.

 

Kettlebell workout voor maximaal resultaat

Wanneer je met halters en dumbbells traint, worden de spieren geïsoleerd. Dit betekent dat de focus op 1 á 2 spiergroepen ligt. Bij een fitness kettlebell worden meer groepen gebruikt omdat je met een vrij gewicht traint in een grote beweging. Hierdoor worden meer spiergroepen aangesproken aangezien je op jouw stabiliteit en coördinatie moet letten. Ook bouw je met kettlebell oefeningen conditie en kracht op.

 

Kettlebell workout voor iedereen

Omdat een kettlebell zo gevarieerd inzetbaar is, kun je er een goede training uithalen. Kettlebell fitness begint steeds meer een begrip te worden en dankzij het internet is dit ook voor iedereen thuis te doen. Zo staat YouTube vol met kettlebel trainingen zoals kettlebell oefeningen vrouwen, kettlebell oefeningen buik en kettlebell workout. De grote voordelen van een kettlebell training zijn:

  • Vetverbranding;
  • Algehele conditionele verbetering;
  • Betere coördinatie;
  • Betere stabiliteit;
  • Gehele lichaamstraining;
  • Compact;
  • Hoge variatiemogelijkheid.
 

Kettlebell kopen bij Betersport

Wist je dat de naam kettlebell terug te leiden is naar zijn oorsprong? Het is een afgeleide van de oude bellen (bell) die bij koeien (cattle) werden omgehangen. Samen vormt dit cattlebell -> Kettlebell (spreek uit als kettelbel). Bij Betersport bieden wij verschillende soorten en maten kettlebells aan. Ook is het verstandig om bij een kettlebell een beschermende vloermat te kopen. Zo hoef je je niet druk te maken over jouw vloer of jouw kettlebell. Zoek je een goedkope kettlebell of een bepaald gewicht kettlebell, dan kunt je links in de filter jouw voorkeuren aangeven. Wil je graag meer informatie? Neem dan even contact met ons op of stel jouw vraag in onze chat (rechtsonder).

12 artikel(en)

12 artikel(en)