Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Verstelbare dumbbells kopen

Veel dumbbells, zoals bijvoorbeeld de hexa dumbbells, hebben een vast gewicht. Om te trainen met variërende intensiteit, heb je verschillend gewicht nodig. In de sportschool hebben ze complete rekken vol met dumbbells van ieder gewicht. Daar is dit natuurlijk erg handig, omdat men zo met veel man tegelijk kan trainen. Thuis is dit doorgaans niet nodig. Daarnaast zal niet iedereen de ruimte hebben voor een grote verzameling dumbbells, dus hier bieden verstelbare dumbbells uitkomst.


Verstellen van de dumbbells

Door middel van losse stangen en schijven, kunnen veel verschillende gewichten bereikt worden. Wij hebben grofweg twee verschillende soorten verstelbare dumbbells, namelijk die met schroefsluiting en die met klemmen.

Verstelbare dumbbells met schroefsluiting
Aan de uiteinden van de dumbbell stangen, zit schroefdraad. Hier schuif je de halterschijven overheen en vervolgens draai je een grote moer strak tegen de schijven aan. De dumbbell is nu veilig.

Verstelbare dumbbells met klemmen
Dit systeem is eigenlijk overgenomen van barbells. De meeste barbells hebben gladde uiteindes, waar de halterschijven overheen geschoven worden. Zodra het gewenste gewicht aangebracht is, wordt de barbell afgesloten met klemmen. De dumbbells met klemmen werken op dezelfde manier.

5 artikel(en)

5 artikel(en)