Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Dumbbell-Set

Dumbbell sets zijn ontzettend handig voor zowel de beginnend als de meer ervaren krachtsporter. Het grote voordeel aan de dumbbell is dat deze ruimte bespaard en je kunt variëren in het gewicht.  

 

Maten & materialen

De dumbbell sets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Zo heb je de vrije keuze uit een 25, 30 of olympische 50 mm dumbbell stangen. Daarnaast biedt Betersport een geruime keuze uit verschillende halterschijven. Of je nu opzoek bent naar een ijzeren, rubberen, chrome of cementen halterschijf, Betersport biedt je een scala aan mogelijkheden.

 

Total Workout

Met één enkele dumbbell is het mogelijk, het gehele lichaam in shape te brengen en te houden. Doe je dit in combinatie met o.a. een trainingsbank dan kun je thuis trainen zoals op de sportschool. Door gebruik te maken van een dumbbell-set heb je de mogelijkheid om het gewicht te verzwaren/verlichten naarmate je een anderen spiergroep traint.

 

PT, Fysio & Sportscholen

Voor de commerciële sector hebben wij een imposante collectie aan dumbbells. Deze complete sets zijn per paar aan te schaffen en uit te breiden met een handig opbergrek. Deze vaste dumbbell-sets variëren van 1 t/m 40 kg.  

20 artikel(en)

20 artikel(en)