Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Halters en Gewichten

Bijbehorend aan de krachtapparatuur zijn de halters en gewichten zelf. Het is verstandig vooraf goed te kijken welk type halters/gewichten het beste bij jouw workout passen. Zo bestaat er een grote diversiteit aan gebruikte materialen en trainingsdoeleinden.

 

Halterschijven

De halterschijven bestaan uit verschillende materialen, waardoor ze ook verschillende doeleinden hebben. Zo bestaan er halterschijven die gemaakt zijn van kunststof en gevuld zijn met cement. Dit zijn stevige halterschijven, maar hier dient wel voorzichtig mee omgegaan te worden. Daarnaast zijn er gietijzeren halterschijven. Deze hebben een uitstekende duurzaamheid, maar kunnen eerder schade aanbrengen aan de omgeving. Dit gebeurd minder als er gebruik wordt gemaakt van halterschijven die met een rubberen laag gecoat zijn. Als laatste zijn er bumper plates. Deze professionele schijven kunnen gebruikt worden in combinatie met olympische halterstangen. De naam zegt het zelf ook al, maar deze kun je bij een workout ook laten vallen zonder dat er iets beschadigd.

Let er natuurlijk altijd op dat je de juiste diameter halterschijf bij de juiste stang neemt!

 

Halterstang

Wij leveren halterstangen in diverse diameters. Je kunt kiezen voor de standaard halterstangen van 25 of 30 mm, of de olympische halterstangen van 50 mm. De olympische halterstangen zijn professionele stangen van hoge kwaliteit.

Naast de verstelbare barbells leveren wij ook vaste barbells. Deze hebben een vast gewicht waardoor u niet meer hoeft te wisselen in gewichten.

 

Dumbbells

Naast de halterstangen en bijbehorende schijven kunt u ook kiezen voor vaste dumbbells. Deze hebben een vast gewicht en zijn niet te verstellen. Een groot voordeel hiervan is dat u snel kunt wisselen tussen verschillende oefeningen door een andere dumbbell te pakken van een ander gewicht. Verder vind je hier ook complete verstelbare dumbbellsets.

 

Kettelbells

Kettlebells worden veel gebruik in Hoge Intensieve Interval Trainingen (HIIT). Je kunt in een relatief kort tijdsbestek zeer intensief trainen. Door de handige handlebar bovenop de Kettlebell zijn er tal van oefeningen die je hiermee uit kunt voeren.

 

Sluiters

Om veilig gebruik te maken van gewichten is het van belang dat je de juiste sluiters kiest. Zo zijn er halterstangen met schroefdraad waarbij draaisluiters zitten, dit is altijd een veilige oplossing. Wil je snel wisselen van gewichten kunnen veersluiters uitkomst bieden. Jaws zijn de meest veilige sluiters, deze blijven het beste om de halterstang zitten.

 

Lichaamsgewichten

Spieren opbouwen kan ook met behulp van lichaamsgewichten. Deze zijn van 0,5 kg t/m 20 kg te krijgen. Een voordeel van lichaamsgewichten is dat ze minder belastend zijn voor je gewrichten.

 

Accessoires

Hier vind je alles wat je kunt gebruiken tijdens je workout. Denk hierbij aan alle randzaken die je kunnen ondersteunen bij het trainen.

1 to 128 of 290

1 to 128 of 290