• Voor 16:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Focus Fitness Loopband

Wanneer u opzoek bent naar Focus Fitness loopbanden dan zit u hier op de juiste plek! Focus Fitness is hét Nederlandse Fitnessmerk. Niet alleen vanwege de uitstekende garantie voorwaarden maar vooral vanwege de prijs/kwaliteit verhouding en innovatieve features.


Loopbanden zijn fitnessapparaten die geschikt zijn van lichte trainingen tot zware intensieve cardiotrainingen. Of u nu lekker in beweging wilt blijven of wilt trainen voor de marathon van New York, Focus Fitness heeft voor beide gebruiksdoelen en gebruiksintensiteiten een passend model voor u in het assortiment.


Enkele kenmerken waarop u kunt letten bij aanschaf van uw loopband zijn de motor, de afmetingen van het loopvlak en het maximaal belastbare gewicht. Deze kenmerken van de loopband worden hieronder toegelicht.


De zwaarte van de motor bepaald hoe hard de loopband kan gaan. Dit kan bijvoorbeeld verschillen van 13 km/h op de Jet 2 tot 22 km/h op de Senator 54 iPlus. Het loopvlak is de band waarop u daadwerkelijk rent. Hoe breder en langer deze band is hoe comfortabeler de meeste mensen dit vinden trainen. Het maximale belastbare gewicht bepaald hoe zwaar de zwaarste gebruiker mag zijn.
Dit gewicht geeft echter ook aan hoeveel de loopband aankan. De senator 54 iPlus kan tot 180kg belast worden. Dit geeft aan dat het frame van de loopband van een zéér goede kwaliteit is.


Benieuwd naar alle loopbanden in ons assortiment?

Focus Fitness iPlus loopbandenFocus Fitness iPlus

In het assortiment van Focus Fitness zijn ook enkele iPlus loopbanden. Bij deze loopbanden is het mogelijk om een verbinding te maken met uw tablet of smartphone. Dankzij deze innovatieve toevoeging kunt u op deze hardloopbanden uitstekend afwisselen tussen de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en rennen met beelden van Google Streetview.Met de iConsole app is het mogelijk om uw route in te stellen via google maps. Wanneer u start met het rennen van de route ziet u beelden langskomen van google streetview. Omdat de loopband en uw tablet of smartphone met elkaar in verbinding staan zal de loopband automatisch de hellingshoek aanpassen als de ingestelde route een helling heeft.


De gebruikers van deze loopbanden ervaren deze functie als zeer prettig en motivatie verhogend om te blijven trainen. De afwisseling van trainingsprogramma’s en het gebruik van de iConsole app is perfect voor een variërend trainingsschema.

Wanneer een loopband geschikt is voor U!

Een loopband is zoals eerder geschikt voor alle vormen van trainingsintensiteit. Wanneer u uw conditie wilt opbouwen dan is een loopband hier een geschikt fitnessapparaat voor. U kunt uw eigen tempo en hellingshoek bepalen. Daarbaast bevatten alle loopbanden van Focus Fitness trainingsprogramma’s waar u naar hartenlust in kunt afwisselen.


Wanneer u zwakke knieën of enkels heeft is een loopband beter voor u dan buiten hardlopen. Vanwege de goede demping en het vlakke loopvlak van loopbanden heeft u minder druk op uw spieren, pezen en gewrichten.


Een loopband is echter niet geschikt om alle spiergroepen te trainen, bijvoorbeeld uw armspieren. Wanneer u uw beenspieren wilt trainen dan is een loopband zeer geschikt. Wanneer u deze spiergroep wilt trainen raden wij u een loopband met instelbare hellingshoek aan. Trainen met een hellingshoek is in feite een berg oprennen.

 

Vragen of behoefte aan gedegen advies?

Focus Fitness is een van de twee eigen merken van Betersport. Mede hierdoor heeft Betersport alle technische kennis in huis over deze loopbanden. Er staat een deskundige klantenservice en een eigen technische dienst voor u klaar. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op ( +31 (0)77 - 321 10 75) en wij zullen u graag te woord staan.