• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Focus Fitness - iPlus module

€ 99,20 € 124,00

Op voorraad

Aantal:
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Train interactief
  • Voor verschillende apparaten
Beschrijving

iConsole

Het is mogelijk uw loopband uit te breiden met de iConsole module. iConsole maakt het mogelijk om via bluetooth een verbinding te leggen tussen tablet/smartphone en loopband. Via de GRATIS applicatie iRunning+ is het mogelijk om meer trainingsmogelijkheden uit je loopband te halen.

iRunning+ app

Dankzij de app iRunning+ is het mogelijk om overal ter wereld te trainen. iRunning maakt verbinding via Google maps, waarbij jijzelf de route bepaald die je wilt afleggen. Denk bijv. aan de marathon van New York, Rotterdam of een rondje binnen je eigen woonplaats.

Loop je in het echt bergopwaarts dan zal de helling zich automatisch aanpassen aan de omgeving. Dit houd in dat de hellingshoek automatisch verhoogd of verlaagd wordt. Dankzij Google Streetview is het mogelijk om te zien waar jij, je bevindt tijdens de training. Zo geniet je niet alleen van de vele extra trainingsprogramma's maar ook van het uitzicht tijdens je training.

Hoe train ik met tablet of smartphone?

Leg je tablet/smartphone op de tablethouder van je loopband. Download de iRunning+ app en maak via Bluetooth contact met je apparaat. Na verbinding te hebben gemaakt neemt je apparaat de trainingscomputer over. Naast overal ter wereld te trainen bied iConsole+ de mogelijkheid om gebruik te maken van een manueel, voorgeprogrammeerd en hartslagprogramma. Ook is het mogelijk om je trainingen op te slaan.

Specificaties
Algemene informatie
Soort iPlus module
Garantie particulieren 1 jaar
Garantie bedrijven
Afmetingen & Gewicht
Gewicht product 1 kg
Vragen over Focus Fitness - iPlus module

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Focus Fitness - iPlus module

Nog geen reviews geplaatst