• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Focus Fitness Home Gym

Een Home Gym, ook wel krachtstation of multistation genoemd, is een krachtmachine waarmee meerdere spiergroepen getraind kunnen worden. Uiteindelijk moet het mogelijk zijn om met een home gym een total body work out uit te kunnen voeren. Het Nederlandse merk Focus Fitness biedt verschillende type Home Gyms aan. Deze variëren van een eenvoudige basis home gym tot de home gym Monster, welke een semi professionele combinatie is tussen een cable crossover, een Smith machine en pull up bars.

 De onderstaande Focus Fitness Unit HomeGyms zijn op dit moment niet nog verkrijgbaar. Binnenkort meer!

Focus Fitness Unit 2

Focus Fitness Home Gym Unit 2. Dit is een home gym als basis. Met deze Home Gym kunnen circa 30 verschillende oefeningen uitgevoerd worden. Denk hierbij aan; bench press, butterlfy ofwel Pac Flay, biceps, triceps, nek, schouders, rug, buik, benen. Zelfs en simuleren van een roeitraining is mogelijk. Daarnaast is er veel variatie mogelijk door diverse oefeningen met de lange lat pully zowel breed als smal te trainen. Hierdoor verleg je de training van buiten naar binnen, zoals bijvoorbeeld bij de borst. Extra uitbreidingen bieden daarnaast nog een legio aan nieuwe work outs. Een single grip of dubbele roeigreep zijn slechts enkele voorbeelden van aanvullende accessoires waarmee de Focus Fitness Home Gym Unit 2 verder uit te breiden is.

 

Focus Fitness Unit 4

Focus Fitness Home Gym Unit 4. Deze is een stuk completer als de Focus Fitness Home Gym Unit 2. De Unit 4 heeft als extra; meer gewichtsblokken, een extra kabel om een ab crunch harness aan te koppelen maar de bench press kan ook andersom gebruik worden waardoor je een Row training uit voert om de grote rugspieren te trainen. Daarnaast is de Focus Fitness Home Gym Unit 4 exclusiever uitgevoerd waardoor het zitvlak en de leg curl ook verstelbaar zijn.

 

Focus Fitness Unit 5

Focus Fitness Homegym

 

Focus Fitness Home Gym Unit 5. Dit is een zeer complete cable crossover unit. Hiermee ben je erg vrij om definitie oefeningen te doen. Het voordeel van de Focus Fitness home gym Unit 5 is dat deze 2 verstelbare pullys aan de buitenkanten heeft maar ook nog eens 2 extra pullys aan de binnenkant van de unit. Dit biedt een verdubbeling qua variatie ten opzichte van de meeste cable crossover stations. De beide pullys aan de buitenkant zijn in 15 verschillende hoogtes instelbaar tot een hoogte van 1.80cm. Met de pull up bar in het midden van de unit kunt je ideaal de latissimus dorsi ofwel de grote rugspier trainen.


Focus Fitness Unit 6

Focus Fitnes Home Gym Unit 6. Deze bijzondere home gym onderscheid zich vooral omdat deze aan de zijkant een complete cable crossover station heeft. Naast het trainen op de home gym, waarmee je toch beperkt bent om definitie oefeningen te doen, ben je met het cable crossover veel vrijer om gedetailleerde work outs te doen. Je bent met een home gym immers meer gebonden aan de stalen constructie van de home gym waardoor balans amper een rol speelt. Ook is de Focus Fitness Unit 6 uitgerust met een curl bench waarmee je nog beter een biceps training kunt doen.

 

Complete scala aan homegyms

De Focus Fitness Home gyms Unit 2 tot en met Unit 6 zijn prima geschikt voor thuis en intensief thuisgebruik. De Focus Fitness Home Gym Monster is echter een machines welke ook voor professioneel gebruik inzetbaar is. De home gym Monster is een combinatie tussen een crossfit, cable crossover en een smith machine. Daarnaast heeft de monster verschillende push en pull up bars. Bij deze home gym worden ook diverse extra accessoires geleverd zoals een tricpes touw, lange gebogen lat pully, dubbele roeigreep, korte lat pully en een triceps press down bar.