• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Focus Fitness Crosstrainer

Al 10 jaar veroveren de Focus Fitness apparaten de Nederlandse en Belgische fitnessmarkt voor thuisgebruik. De kwalitatief sterke apparaten met fantastische specificaties worden aangeboden tegen betaalbare prijzen en een goede service. Uit het gehele assortiment, bestaande uit verscheidene kracht- en cardioapparatuur, is de lijn crosstrainers toonaangevend voor het merk Focus Fitness. Deze crosstrainers welke worden gekenmerkt door de naam ‘Fox’ vallen op doordat ze de beschikking hebben over een zwaar vliegwiel, een lange lengtepas en een geavanceerde trainingscomputer. Daarnaast geven een aantal Focus Fitness crosstrainers de mogelijkheid tot het trainen met de innovatieve iPlus module waarmee interactief getraind kan worden.

 

Vliegwiel

Het vliegwiel vervuld een cruciale functie bij de werking van een crosstrainer. De plaats en het gewicht van dit vliegwiel bepalen in grote mate het comfort van uw training. Een crosstrainer met het vliegwiel aan de voorzijde geeft een horizontale, ovale beweging die als het meest natuurlijk wordt ervaren. Een vliegwiel aan de achterzijde zorgt voor een ronde beweging die vaak als sportief wordt betiteld. Het gewicht van het vliegwiel bepaalt de hoogte van de maximale weerstand. Daarnaast biedt een vliegwiel ook contragewicht waardoor u een optimale en comfortabele beweging kunt maken.

Focus Fitness biedt een breed assortiment crosstrainers dat u verschillende mogelijkheden biedt om een keuze te maken in de plaats- en het gewicht van het vliegwiel. Zelfs de voordeligste Focus Fitness crosstrainer heeft een swingmassa van 18 kg en is daarmee al zeer geschikt voor thuisgebruik.

 

Lengtepasfocus fitness crosstrainer verstelbare lengtepas

Uw trainingscomfort wordt in grote mate bepaald door de lengtepas. Bij een kleine lengtepas maakt u kleine pasjes en daardoor ook relatief veel omwentelingen. Over het algemeen betekent een langere lengtepas, een meer soepele en natuurlijke beweging.

Het assortiment Focus Fitness crosstrainers biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste- of een verstelbare lengtepas. Ook is er een grote diversiteit in lengtes waardoor u zelf kunt bepalen welke lengtepas het best bij u past!

 

Focus Fitness iPlus crosstrainer

Trainingscomputer

Alle Focus Fitness crosstrainers zijn voorzien van een elektronische trainingscomputer. Hierdoor heeft u standaard de beschikking over diverse weerstand-, hartslag-, en wattageprogramma’s. Op basis van uw eigen persoonskenmerken berekent de trainingscomputer uw verbrande calorieën, snelheid, afstand, rotatie per minuut en uw hartslag.

Focus Fitness iPlus

De trainingscomputers van een aantal Focus Fitness crosstrainers is uitgebreid met een additionele functie genaamd ‘iPlus’. Deze geavanceerde functie maakt het mogelijk om de Focus Fitness crosstrainer door middel van een bluetooth verbinding te koppelen aan uw tablet of smartphone. Door middel van een speciaal ontwikkelde applicatie kunt u met deze verbinding overal ter wereld uw routes kiezen en deze routes volgen. Train in het central park van New York, de marathon van Rotterdam of gewoon in uw eigen woonplaats. Als de route die u kiest bergopwaarts gaat dan wordt de weerstand op de Focus Fitness crosstrainer ook verhoogd. Op deze manier kunt u op een interactieve manier nog meer plezier uit uw training halen!

 

Kwaliteit

De Focus Fitness crosstrainers zijn met veel zorg ontwikkeld en geproduceerd. Hierbij is veel aandacht besteed aan het creëren van een optimale lichaamshouding ter voorkoming van ongemakken. Voorbeeld hiervan zijn de verstelbare voetpedalen, de smalle opbouw en de mogelijkheid om een aantal modellen waterpas af te stellen. Daarnaast zijn alle Focus Fitness apparaten ontzettend stabiel en voorzien van dubbele kogellagers waardoor u jarenlang plezier zult hebben van deze apparaten.