Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Roeitrainer

Roeitrainer Kopen

Trainen op een roeitrainer is niet alleen goed voor uw conditie maar zorgt ook voor de spieropbouw van verschillende spiergroepen, zoals armen, schouders, buik en benen. Naast het verbeteren van uw conditie en het opbouwen van uw spieren is een roeitrainer ook zeer effectief voor uw vetverbranding.


Water Roeitrainer

Trainen met behulp van een water roeitrainer komt het dichts bij de beweging die u maakt als u in de natuur roeit. De waterweerstand zorgt voor een optimaal bewegingsritme en bevat geen ‘dode hoeken’. Op het moment dat u intensiever traint zal de weerstand ook toenemen. Een aantal van de water roeitrainer zijn echter ook manueel in weerstand verstelbaar. Daarnaast werkt het geluid van waterroeiers vaak rustgevend en motiverend en zijn de houten water roeitrainers een juweeltje voor ieder interieur. Combineer de roeitrainer met bijvoorbeeld de First degree vloermat om uw vloer te beschermen. 


Magnetische Roeitrainer

De meest verkochte roeitrainer maakt gebruik van een magnetisch weerstandsysteem, waarbij een magneet dichter of verder van het vliegwiel komt te staan om de weerstand te bepalen. De weerstand kunt u instellen en wijzigen door te draaien aan een knop of door tiptoetsen op een display. In deze categorie vindt u ook een zogenaamd EMS systeem ook bekend als inductie. Door meer of minder stroom door de magneet te laten vloeien wordt de weerstand aangepast. Roeien met een magnetische weerstand zorgt voor de meest nauwkeurige weerstand. 


Lucht Roeitrainer

De weerstand van een roeimachine die gebruik maakt van luchtweerstand wordt bepaald door de hoeveelheid lucht welke door de roeitrainer gaat. De weerstand van een roeitrainer met een luchtweerstand, zal verhogen naarmate u intensiever traint en meer kracht uitoefent. Roeimachines met luchtweerstand maken over het algemeen meer geluid dan de andere weerstandsystemen. 


Hydraulische Roeitrainer

Een hydraulisch weerstandsysteem maakt gebruik van twee cilinders die gevuld zijn met gas. Roeitrainers met dit weerstandsysteem hebben meer ruimte nodig en zien er anders uit. Door de stand van de cilinder te veranderen is het mogelijk om de weerstand aan te passen
 

Naast het type weerstand kunt u uw selectiecriteria uitbreiden op basis van klasse. De diverse klasse zijn onderverdeeld in; thuis gebruik, intensief thuisgebruik, semiprofessioneel gebruik en professioneel gebruik. Of u nu uw roeitrainer een aantal keren per week wilt gebruiken, met het hele gezin iedere dag wilt sporten of u deze wilt plaatsen in uw hotel of fysiopraktijk, er is altijd een roeimachine die bij u past. Mocht u graag meer informatie over de verschillende roeitrainers willen inzien, bezoek dan onze beste roeitrainer pagina voor hulp bij aanschaf van een roeitrainer.


Wilt u uw trainingen goed in kaart brengen en uw dagelijkse calorieverbruik buiten het sporten om goed meten ? Kijk dan ook eens naar onze Polar Loop, deze brengt uw dagelijkse beweging en sportactiviteiten in kaart en geeft u daarmee een goed inzicht in uw dagelijkse doelen.


Wenst u hulp bij de keuze? Neem dan gerust telefonisch contact op of chat met ons door middel van de chat (rechtsonder op de pagina).

23 artikel(en)

 • (10)
  Meest verkocht
  ROEITRAINER - FOCUS FITNESS ROW 3

  Roeitrainer - Focus Fitness Row 3

  • ✓ Weerstand: Magnetisch
  • ✓ Maximale Lichaamslente: 190 cm
  • ✓ Klasse: Thuis gebruik

  van € 498,75

  voor

  Speciale prijs: € 399,00

  Meer Info Vergelijk
 • (9.3)
  Incl. Borstband
  Roeitrainer - Focus Fitness Row 5

  Roeitrainer - Focus Fitness Row 5

  • ✓ Weerstand: Lucht & Magnetisch
  • ✓ Maximale Lichaamslente: 190 cm
  • ✓ Klasse: Intensief thuis gebruik

  van € 686,50

  voor

  Speciale prijs: € 549,20

  Meer Info Vergelijk
 • CrossFit Rower
  Roeitrainer RW 60 - InsportLine

  Roeitrainer - Xebex AR-1

  • ✓ Weerstandsysteem: Lucht
  • ✓ Maximale Lichaamslente: 200 cm
  • ✓ Klasse: Professioneel
  € 995,00
  Meer Info Vergelijk

23 artikel(en)