Offerte aanvraag

* Verplichte velden

Professioneel fitnessapparatuur

Betersport: ruim 13 jaar dé Fitness specialist

Betersport biedt naast haar compleet assortiment voor thuis gebruik, ook een ruim assortiment aan professionele fitnessapparatuur. Natuurlijk is de ene gebruiker, de andere niet. Wij maken daarom onderscheid maakt tussen de verschillende eindgebruikers en passen het assortiment per doelgroep aan. Een personal trainer maakt immers gebruik van andere apparaten en materialen dan een fitnessruimte in een hotel of bij een fysiotherapeut. Hoewel wij altijd ons best doen om het beste assortiment voor iedere doelgroep neer te zetten, kan het zijn dat het toch niet precies is wat je zoekt. In dat geval kun je het beste contact met ons opnemen zodat wij gericht advies kunnen geven en zo een passend voorstel kunnen doen.

professionele fitnessapparatuur


Om het voor jou als (semi-)professionele gebruiker overzichtelijker te maken, hebben we ons assortiment ingedeeld in vier categorieën: geschikt voor hotels, fysio, sportscholen of personal trainers. Hierdoor verdwaal je niet in het ruime scala aan apparaten, maar zoek je enkel op de beste apparaten die voor jou van toepassing zijn. Is het niet precies wat je zoekt, bieden we ook nog de optie om enkel te kiezen voor semiprofessioneel of professioneel gebruik.


Fitnessruimte inrichten?

Wil je een praktijk inrichten of misschien een ruimte inrichten voor bedrijfsfitness, dan ben je bij Betersport aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in thuisfitness, maar leveren ook fitness spullen voor de medische fitness, bedrijfsfitness, kinesist, hotels en andere instanties. Hierbij maken we onderscheid tussen semi-professioneel en professionele doeleinden. We kunnen je ook persoonlijk adviseren waarbij we adviezen geven die specifiek aan jouw wensen voldoen. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen per chat, telefoon of e-mail.


Fysiotherapie of Kinesist

De fitnessapparaten in de categorie Fysiotherapie zijn vooral geschikt voor medische fitness of fysiofitness. De keuze van de apparaten is gebaseerd op intensief gebruik, maar ook vooral op het ergonomisch en comfortabel gebruik van de fysio apparatuur. Wil je een nieuwe praktijk starten of is de huidige praktijkinrichting toe aan vernieuwing? Wij bieden je een passend voorstel met apparaten die afgestemd zijn op jouw wens. Ook voor complete ontzorging kun je bij ons terecht. Betersport draagt de zorg voor het transport en de volledige eindmontage indien dit wenselijk is. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Buiten het assortiment aan professionele apparaten hebben we nog een ruim aanbod in fysio hulpmiddelen. Denk hierbij aan diverse power bands, yoga ballen, medicijnballen en ander klein fitness materiaal. Al met al levert Betersport een compleet assortiment aan medische fitness.

professionele fitnessapparatuur


Hotels en andere accommodaties

Dagelijks bewegen hoort bij de leefstijl van de huidige Nederlander en Vlaming. Het aantal sporters neemt nog ieder jaar toe en dit betekent voor veel accommodaties dat ze zich hierop aan willen passen. Wij hebben een gericht assortiment aan apparaten voor deze doelgroep. Gezien de intensiteit en de luxe die veel klanten verwachten tijdens een verblijf, dienen de apparaten hier ook bij te passen. Met het speciaal geselecteerde assortiment geniet je van apparaten met veel comfort en apparaten die zwaar en intensief te belasten zijn.

Buiten de geselecteerde cardio apparatuur, hebben we ook een ruime keuze aan (semi)professioneel krachtapparatuur om de selectie uit te breiden. Voor een passende offerte op maat kun je altijd direct contact met ons opnemen via verkoop@betersport.nl of telefonisch via +31(0)77 321 1075.


Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is in Nederland een begrip . Zo bieden werkgevers hun werknemers de kans om fit en vitaal te blijven door middel van bedrijfssport. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die gemiddeld twee keer per week sporten beter in hun vel zitten en zich minder vaak ziek melden. Er is natuurlijk een mogelijkheid om werknemers met korting een abonnement af te laten sluiten bij diverse fitnesscentra. Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen fitnessruimte in te richten bij je bedrijf om zo werknemers na werktijd op locatie te laten sporten. Het grote voordeel is dat zij zich niet opnieuw op hoeven pakken om naar de sportschool te gaan. Het gebruik van apparaten verschilt enorm bij diverse bedrijven. Het gebruik bij een klein bedrijf zal vele malen minder zijn dan bij een grote organisatie. Wil je graag vrijblijvend advies over welke apparatuur in jouw organisatie past? Graag geven wij persoonlijk advies.Voordelen bedrijfsfitness

Fitness is al de meest beoefende sport in Nederland. Grote voordelen hiervan zijn dat je je volledige lichaam traint en dus alle spiergroepen aan bod komen. Hierdoor voel je je natuurlijk een stuk fitter en zullen lichamelijk inspanningen steeds makkelijker zijn. Denk hierbij aan werknemers die lichamelijk zware werkzaamheden hebben. Fitness zorgt voor sterker spierweefsel, maar ook voor stevigere botten en pezen. Alles bij elkaar zal dit voor minder verzuim zorgen op het werk, daarbij zorg je er voor dat werknemers geen dure abonnementen hoeven af te sluiten. Ook biedt je werknemers de gelegenheid om bij blessures e.d. sneller te herstellen en de spieren te trainen om dit in de toekomst te voorkomen.

professionele fitnessapparatuur

Niet alleen intensieve werkzaamheden zorgen voor een grote behoefte aan lichaamsbeweging. Juist ook bij zittend werk of kantoorwerk wordt het lichaam enorm zwaar belast. Het vergroot namelijk de kans op hart- en vaatziekten en andere nare ziektes. Ook voor deze doelgroep is het dus van belang in beweging te blijven. Als werkgever kun je hier invloed op uitoefenen door de werknemers te laten sporten. Is er voldoende ruimte, dan kun je overwegen een volledige sportruimte in te richten voor je personeel. Heb je hier geen ruimte voor? Geen probleem! Er bestaan natuurlijk tal van andere mogelijkheden om je werknemers aan het sporten te krijgen. Zo kun je kijken naar klein fitness materiaal wat eenvoudig aan de kant te zetten is of eventueel artikelen die je tijdens werktijd kunt gebruiken.


Offerte of advies aanvragen

Wil je graag een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Je kunt altijd contact opnemen met Betersport omtrent advies over producten, de aanvraag van een vrijblijvende offerte of het bespreken van andere mogelijkheden. Wij kunnen uiteraard ook contact opnemen, het enige wat je hiervoor dient te doen is even een mail sturen naar verkoop@betersport.nl met het verzoek om op een bepaalde tijd contact op te nemen.

Wanneer je liever een persoonlijke afspraak maakt op locatie of je wilt je laten inspireren in onze showroom behoort dat ook tot de mogelijkheden. Voor zakelijke afspraken vragen wij je om hier op voorhand een afspraak voor te maken via +31 (0)77 321 1075.


Bekijk ons aanbod professionele fitnessapparatuur