Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Loopband

Loopband

Geen zin meer om buiten te lopen in weer en wind? ’S winters bang om uit te glijden? Een loopband biedt direct uitkomst. Je hoeft niet meer in het duister te rennen. Tevens is het ook nog minder belastend voor jouw spieren, pezen en gewrichten. De loopband is altijd paraat wanneer je zin heeft om te lopen. Ook kun je kiezen uit vele programma’s, welke rekening houden met de hartslag, trainingstype of route. Hierdoor is het behalen van trainingsdoelen binnen handbereik. Bij Betersport kun je terecht voor diverse loopbanden. Koop je de loopband vandaag voor 21.00 uur, dan heb je deze morgen in huis. Je betaalt pas bij levering van de bestelling.

 

Waarop te letten bij het loopband kopen?

Als je erover nadenkt om een loopband te kopen, is het verstandig om goed op te letten wat je ervan verwacht en of de loopband hierbij aansluit. Hiervoor is een beste loopband pagina aangemaakt op onze website. Hier kunnen wij je adviseren over welke loopband het beste bij je past, goed aansluit op jouw trainingsdoeleinde en geven je daarbij nog vele tips. Zo zul je de beste loopband kopen, die bij jou past.

 

Loopband te koop!

Vaak zie je het, een loopband te koop op internet. Waar vaak niet bij stil wordt gestaan is dat het om een tweedehands loopband gaat. Dit kan verschillende gevolgen hebben voor jou. Zo is de loopband al gebruikt. Dit staat gelijk aan slijtage. Slijtage zorgt voor problemen en dus zul je minder van jouw loopband gebruik kunnen maken. Kijkend naar de loopband prijs is het niet meer nodig om een tweedehands loopband te kopen. Je kunt net zo goed een nieuwe kopen!

 

Belangrijke eigenschappen van een loopband

Bij het kopen is het belangrijk om te letten op het loopvlak. Hoe groter het loopvlak op jouw loopband, des te comfortabeler zul je lopen. Vooral bij lange mensen is het ook handig om te letten op de lengte van de band. Aangezien zij grotere passen zetten, moet de band hier wel op berekend zijn. Tevens is het belangrijk om op het vermogen te letten. Deze is medebepalend voor de kwaliteit en levensduur van jouw loopband. Weet je zeker dat je de loopband intensief gaat gebruiken? Pak dan een loopband met een groot vermogen. Ook is het hierbij slim om een zwaardere band te pakken. Een zwaardere loopband duidt meestal op hogere stabiliteit.

 

Een loopband met een computer

Net als zo veel apparaten tegenwoordig, heeft ook een loopband een computer. Deze houdt jouw trainingsgegevens bij en je ziet daardoor duidelijk jouw vooruitgang. Tevens stelt deze computer jouw training in op het gewenste niveau met een eventuele helling. Vele loopbanden huizen tegenwoordig ook iPlus. Zo kun je makkelijk met jouw iRunning app koppelen en zo de marathon van New York lopen of gewoon een rondje om huis. De app zorgt er dan voor dat ook de hoogteverschillen worden meegenomen!

 

Loopbanden kopen bij Betersport

Betersport heeft een breed assortiment in loopbanden. Van professionele banden tot de makkelijke opklapbare loopband, wij bieden het jou. Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste apparaat voor jouw persoonlijke doelstellingen of wil je gewoon meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat onze specialisten jou kunnen helpen. Bel ons op +31 (0) 77 321 10 75 of stuur jouw vraag naar info@betersport.nl.

45 artikel(en)

 • (9.1)
  Meest verkocht
  Focus Fitness Jet 2 - Loopband - geheel - betersport

  Loopband - Focus Fitness Jet 2

  • ✓ Vermogen motor: 3 pk
  • ✓ Max. snelheid: 13 km/h
  • ✓ Loopoppervlak: 128 cm x 41 cm

  van € 513,60

  voor

  Speciale prijs: € 385,20

  Meer Info Vergelijk
 • (8)
  Loopband - Ultrasport 2.0

  Loopband - InSport 2.0

  • ✓ Vermogen motor: 2,25 pk
  • ✓ Max. snelheid: 15 km/h
  • ✓ Loopoppervlak: 120 cm x 41 cm

  van € 449,00

  voor

  Speciale prijs: € 399,00

  Meer Info Vergelijk
 • (9)
  Inklapbaar
  Loopband Focus Fitness SlimLine

  Loopband - Focus Fitness SlimLine

  • ✓ Vermogen motor: 4 pk
  • ✓ Max. snelheid: 16 km/h
  • ✓ Loopoppervlak: 130 cm x 42 cm

  van € 561,50

  voor

  Speciale prijs: € 449,20

  Meer Info Vergelijk

Betersport A-merken Korting

45 artikel(en)