Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Crosstrainer
Crosstrainer

Crosstrainer

De crosstrainer staat bekend om zijn effectiviteit als het gaat om gehele lichaamstraining. Dit komt omdat je zowel jouw armen als benen gebruikt om de crosstrainer te bedienen. Hierbij train je niet alleen de grote spiergroepen in armen en benen, maar neemt je ook direct jouw core, borst, rug en schouders mee. Natuurlijk heeft dit als positief effect dat je meer calorieën verbrandt. Dit zorgt er dan weer voor dat je meer vet verbrandt. Train om de dag, zo heb je het ideale resultaat van jouw cardio crosstrainer.

 

Voordeel van een crosstrainer training

Het grote voordeel van trainen op een crosstrainer is dat je blessurevrij traint. Dit komt omdat jouw gewrichten geen klappen op hoeven te vangen als gevolg van lopen of springen. Dit is gerealiseerd door de vloeiende beweging van een elliptical crosstrainer. Verder is het fijn dat je altijd kunt trainen, aangezien je niet door weer en wind hoeft. Excuses behoren dus ook tot het verleden.

 

Training crosstrainer instellen

Er zijn grofweg twee manieren om de crosstrainers in te stellen. Dit is afhankelijk van het systeem. Er zijn crosstrainers welke digitaal instelbaar zijn en er zijn analoge crosstrainers. Zo heb je op de analoge crosstrainers een draaiknop zitten welke het weerstandsniveau bepaalt. De digitale varianten bieden je de mogelijkheid om een volledige training in te stellen. Zo haal je het maximale uit jouw fitness crosstrainer.

 

Crosstrainer bestellen, let op deze puntjes

Crosstrainer fitness is een fijne methode om je fit te houden. Echter zijn er veel dingen die variëren bij een crosstrainer:

 

  • Het belastbare gewicht;
  • Gewicht vliegwiel;
  • Lengtepas;
  • Plaats vliegwiel;
  • Weerstandsysteem;
  • Intentie van gebruik;
  • Trainingscomputer.
 

In ons filmpje wordt over bovenstaande punten meer informatiegegeven. Zo kun je beter besluiten wat er voor jou geschikt is.

 

Crosstrainer kopen bij Betersport.nl

Bij Betersport bieden wij een breed assortiment aan crosstrainer fitnessapparatuur. Jij hebt de keus uit een breed prijsscala en verschillende varianten. Als je voor 21.00 uur bestelt, heb je de crosstrainer de volgende dag al in huis. Daarnaast betaal je pas op het moment dat wij de crosstrainer leveren. Je kunt hier direct een crosstrainer bestellen, maar heb je liever nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk even op onze beste crosstrainer pagina. Heb je een snelle vraag, stel die dan gewoon even in onze chat rechtsonder in beeld.

41 artikel(en)

Betersport A-merken Korting

41 artikel(en)