Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Airbike

Airbike

De Airbike past helemaal in de huidige behoefte van de maatschappij. Dit apparaat wordt aangedreven door luchtweerstand, waardoor de training zwaarder wordt naarmate je intensiever traint. Het luchtweerstandsysteem in combinatie met het bewegen van je hele lichaam, maakt de Airbike een geweldig apparaat voor iedere HIIT (High Intensity Interval Training).

 

HIIT

Met HIIT wissel je periodes van maximale inspanning af, met periodes van lage inspanning. Door te trainen op een hele hoge hartslag, verbrand je veel meer calorieën dan wanneer je traint op een lage hartslag. Ook al is het percentage vet dat je uit dit aantal calorieën verbrand lager, dan nog is het werkelijk aantal verbrande vetcalorieën veel hoger dan bij elke andere cardio training.

Een HIIT op je Airbike duurt gemiddeld slechts 14 minuten. Omdat je spieren echter hard hebben moeten werken, gaat je ververbrandingsproces echter tot wel 30 minuten door! Naast de grote voordelen op het gebied van vetverbranding, train je met een HIIT ook je conditie en spieren vele malen effectiever.  

Aandrijving

Airbikes worden veel gebruikt in crossfit omgevingen en sportscholen. De aandrijving is daardoor is vaak met een ketting ingeregeld. Het nadeel van een Airbike die met een ketting wordt aangedreven, is het vele geluid dat wordt geproduceerd. Ben je van plan een Airbike voor thuis te kopen? Let er dan goed op dat je Airbike door middel van een V-belt wordt aangedreven.

 

Airbike kopen?

Wil je meer informatie over de verschillende Airbikes of over cardio apparaten in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op.

Je kunt ons bereiken op 0031 (0)77 321 10 75 of info@betersport.nl. Tevens bieden wij de mogelijkheid direct te chatten met een van onze medewerkers, via de chat-functie rechtsonder in beeld.

 

9 artikel(en)

9 artikel(en)