Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Hartslag & Snelheidsmeters

Borstband en Snelheidsmeters

Betersport heeft een ruim assortiment aan Hartslagmeters welke je kunt koppelen met onze Loopbanden, crosstrainers en of hometrainers. Met deze hartslagmeters kunt u zeer nauwkeurig uw hartslag in de gaten houden en uw trainingsprogramma afstellen op uw hartslag en trainingsdoel op het apparaat of via een App.

 

 

Snelheidsmeters zijn zeer aan te bevelen bij Spinningfietsen. In veel gevallen heeft een spinningfiets geen display omdat dit in groepslessen niet gebruikt wordt. Maar wanneer je thuis alleen traint wil je echt wel weten wat je snelheid is of welke afstand je gefietst hebt. Deze snelheidsmeters bestaan er in bedrade en draadloze versies. De meest exclusieve snelheidsmeters binnen ook het signaal van een borstband opvangen.
Een interactieve versie van een snelheidsmeter is de Xkit. De Xkit is op de meeste spinningfietsen, hometrainers en crosstrainer te monteren als een soort cadansmeter. Op je smartphone of tablet kun je deze gegevens op een interactieve manier terug zien met behulp van verschillende apps.


Naast hartslagmeters zijn er ook activity trackers zoals de Loop van Polar. Hiermee kun je iedere dag je bewegingsactiviteiten monitoren en analyseren op je smartphone of tablet, plan je activiteiten voor je dag en behaal de doelstelling binnen de door jou gestelde tijd.

15 artikel(en)

15 artikel(en)