• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Accessoires

Accessoires voor optimale fitness

Fitness is een overkoepelende term voor diverse kracht- en conditietrainingen. Het doel van de oefeningen met de fitnessapparatuur en fitness accessoires is het verbeteren van de algehele conditie. Al legt de ene sporter meer de nadruk op het vergroten van de spiermassa, terwijl de ander zich voornamelijk richt op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Wie fanatiek met fitness aan de slag wil gaan, heeft wel goede fitnessapparatuur en fitness accessoires nodig.

Ga je voor krachttraining? Dan train je bijvoorbeeld met dumbbells, kettlebells en een roeiapparaat. Voor cardiotrainingen werk je juist met fitnessapparatuur als een crosstrainer, loopband of een hometrainer. Ook een simpele oefening als touwtje springen is zeer effectief.

Je creëert gemakkelijk je eigen fitness aan huis, met fitnessoefeningen houdt jij je lichaam topfit! Je traint voor spierkracht én een betere conditie.

Werk aan een sterker en slanker lichaam

Met de juiste combinatie aan fitnessapparatuur en fitness accessoires train je verschillende delen van jouw lichaam. Een bijkomend voordeel van deze fitnesstrainingen is dat het je ook helpt met afvallen. De cardiotrainingen zijn namelijk erg efficiënt waardoor je tijdens het hardlopen, fietsen of touwtje springen direct veel calorieën verbrandt. Zelfs de krachttrainingen die je doet op de fitnessapparatuur, ondersteunen je bij het afvallen. Als je meer spiermassa opbouwt, verbrandt je namelijk vanzelf meer calorieën wanneer je niet aan het sporten bent. Na een paar weken heb je al een sterker én slanker lichaam.

Trainen op hartslag is een zeer effectieve manier van afvallen. Bij de hartslag en snelheidsmeters vind je dan ook diverse modellen hartslagbanden. Je kunt hiermee altijd op de juiste hartslag trainen zodat jouw vetverbranding maximaal is! Hierbij vind je ook nog diverse snelheidsmeters voor bijvoorbeeld spinningfietsen.

Bescherm je vloer met robuuste vloerbescherming

Als je fanatiek aan het trainen bent wil jij je hier natuurlijk volledig op concentreren! Je wilt niet moeten opletten of je niet te hard traint en hiermee de vloer beschadigd. Betersport heeft diverse vloermatten, voor ieder fitnessapparaat hebben wij een geschikte mat zodat jouw vloer onbeschadigd blijft. Tevens vangen deze matten ook transpiratie op.

Spinningfietsen zadels en SPD pedalen

Wil jij je spinningfiets nog professioneler maken? Check dan alle SPD pedalen die wij hebben! Trainen met spd pedalen heeft als voordeel dat je meer kracht kunt zetten op de pedalen. Dit heeft tot gevolg dat jouw trainingen intensiever zijn maar ook dat je resultaten natuurlijk verbeteren!

Klantreviews

Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 477 recensies bij Feedback Company.