Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Accessoires
Accessoires

Fitness accessoires

Fitness is een overkoepelende term voor diverse kracht- en conditietrainingen. Het doel van de oefeningen met de fitnessapparatuur en fitness accessoires is het verbeteren van de algehele conditie. Al legt de ene sporter meer de nadruk op het vergroten van de spiermassa, terwijl de ander zich voornamelijk richt op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Wie fanatiek met fitness aan de slag wil gaan, heeft wel goede fitnessapparatuur en fitness accessoires nodig.


Gaat u voor krachttraining? Dan traint u bijvoorbeeld met dumbbells, kettlebells en een roeiapparaat. Voor cardiotrainingen werkt u juist met fitnessapparatuur als een crosstrainer, loopband of een hometrainer. Ook een simpele oefening als touwtje springen is zeer effectief.

 

-  U creëert gemakkelijk uw eigen fitness aan huis
-  Met fitnessoefeningen houdt u uw lichaam topfit
-  U traint voor spierkracht én een betere conditie

  

Werk aan een sterker en slanker lichaam

Met de juiste combinatie aan fitnessapparatuur en fitness accessoires traint u verschillende delen van uw lichaam. Een bijkomend voordeel van deze fitnesstrainingen is dat het u ook helpt met afvallen. De cardiotrainingen zijn namelijk erg efficiënt waardoor u tijdens het hardlopen, fietsen of touwtje springen direct veel calorieën verbrandt. Zelfs de krachttrainingen die u doet op de fitnessapparatuur, ondersteunen u bij het afvallen. Als u meer spiermassa opbouwt, verbrandt u namelijk vanzelf meer calorieën als u niet aan het sporten bent. Na een paar weken heeft u al een sterker én slanker lichaam.

 

Trainen op hartslag is een zeer effectieve manier van afvallen. Bij de hartslag en snelheidsmeters vind u dan ook diverse modellen hartslagbanden. U kunt hiermee altijd op de juiste hartslag trainen zodat uw vetverbranding maximaal is! Hierbij vind u ook nog diverse snelheidsmeters voor bijvoorbeeld spinningfietsen.

 

Bescherm u vloer met robuuste vloerbescherming

Als u fanatiek aan het trainen bent wilt u zich hier natuurlijk volledig concentreren! U wilt niet moeten opletten of u niet te hard traint en hiermee u vloer beschadigd. BeterSport heeft diverse vloermatten, voor iedere fitnessapparaat hebben wij een geschikte mat zodat uw vloer onbeschadigd blijft. Tevens vangens deze matten ook transpiratie op.

 

Spinningfietsen zadels en SPD pedalen

Wilt u uw spinningfiets nog professioneler maken? Check dan alle SPD pedalen die wij hebben! Trainen met spd pedalen heeft als voordeel dat u meer kracht kunt zetten op de padelen. Dit heeft tot gevolg dat uw trainingen intensiever zijn maar ook dat uw resultaten natuurlijk verbeteren!

29 artikel(en)

 • Smartphone houder

  Smartphone houder

  • ✓ Geschikt voor iedere Smartphone
  • ✓ Gratis bij geselecteerde artikelen
  • ✓ Kijk TV tijdens het trainen

  van € 19,00

  voor

  Speciale prijs: € 15,20

  Meer Info Vergelijk
 • Siliconenolie spray - Betersport - zoals afgebeeld - www.betersport.nl

  Onderhoudsspray

  • ✓ Geschikt voor:
  • ✓ Alle fitnessapparatuur
  • ✓ Inhoud; 400ml

  van € 19,00

  voor

  Speciale prijs: € 15,20

  Meer Info Vergelijk
 • Polar_Insteekontvanger_www.betersport.nl

  Polar Insteekontvanger

  • ✓ Train effectiever met een Polar borstband!

  van € 29,95

  voor

  Speciale prijs: € 18,76

  Meer Info Vergelijk

29 artikel(en)